Golejada per tornar a somriure a l’Ok Lliga

CE NOIA FREIXENET |5-1| CP VOLTREGÀ

El Noia Freixenet supera amb solvència el Voltregà i torna a guanyar després de tres partits sense fer-ho.

L’equip de Pere Varias no ha donat opcions a un Voltregà cuer que ha oposat molt poca resistència en el partit corresponent a la vuitena jornada de l’Ok Lliga disputat aquest vespre a l’Olímpic de l’Ateneu.

Els sadurninencs han sortit amb les coses molt més clares que el seu rival i, amb tres gols gairebé consecutius, han encarrilat el partit abans del descans. El primer en veure porta ha estat Aleix Esteller que al minut nou ha culminat un ràpid contraatac per inaugurar el marcador. Sense temps per pair -ho, els osonencs han vist com Pol Manrubia, amb qui l’any passat comptaven a les seves files, transformava el seu primer gol de la temporada rematant una assistència del Capità Esteller i, un minut més tard, Sergi Llorca ha signat el 3-0 de falta directa per una targeta blava que ha vist Aleix Molas. La diferència a la mitja part encara hauria pogut ser major si al 21 un llançament de Jordi Ferrer no s’hagués estavellat al travesser de la porteria defensada per Blai Roca.

A la segona meitat els locals han repetit el monòleg i han pogut certificar la victòria anotant dos gols més durant la mateixa fase en que ja havien anotat en la primera mentre que els visitants, sense gaires idees, es limitaven a defensar-se i mirar de sorprendre a Martí Zapater a la contra. Al 33 Xavi Costa des del punt de penal i Sergi Aragonès amb un potent llançament creuat des de fora l’àrea un minut després, han arrodonit la golejada que només Adrià Ballart ha pogut maquillar de falta directa quan Roger Monserrat ha vist blava a deu minuts pel final.

Victòria dels de la Capital del Cava que canviaran ràpidament el xip per desplaçar-se a la pista del Monza italià el proper dissabte (20.45), en el que podríem dir que és l’estrena de l’equip en competició europea després que el Biasca no es presentés en la primera jornada a l’Olímpic de l’Ateneu. Repetició del viatge de la temporada passada de nefast record pels sadurninencs ja que van caure per 4-0 i de ben segur tindran en ment per no haver de patir per seguir endavant en aquesta competició.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Xavi Costa, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Pol Manrubia, Jordi Ferrer, Toni Salvador i Roger Monserrat.

CP VOLTREGÀ: Blai Roca, Èric Vargas, Mia Ordeig, Pol Gallifa i Aleix Molas -cinc inicial- Arnau Canal, Petxi Armengol i Adrià Ballart.

GOLS: 1-0 Esteller (9), 2-0 Manrubia (11), 3-0 Llorca (12 fd), 4-0 Costa (33 penal), 5-0 Aragonès (34) i 5-1 Ballart (39 fd).

ÀRBITRES: Àlvaro de la Hera i Joel García. Han assenyalat 6 faltes al Noia i 8 al Voltregà. Targeta blava per Monserrat (Noia) i Molas (Vol.).