Humberto Mendes s’acomiadarà dissabte de l’Olímpic

Aquest dissabte (19:30h) Humberto Mendes jugarà el seu últim partit a l’Ateneu amb la samarreta del Noia Freixenet, després de tres temporades a la Capital del Cava.

En declaracions als mitjans oficials del Club, ha assegurat que “que han estat els meus tres millors anys a l’Ok Lliga, estic molt orgullós i molt content”; a més d’admetre que “des del primer dia que m’he sentit com a casa, estic molt orgullós d’haver format part d’aquesta família”, fet pel qual “espero poder tornar algun dia”.

Humberto Mendes explica que “he arribat al final d’una trajectòria molt guapa, han estat tres anys que han anat millorant any rere any. Desitjo molta sort al Noia Freixenet, sempre estarà al meu cor”.

Finalment, també ha tingut unes paraules d’agraïment cap “a l’afició, a la Penya Barretina i al Noia Freixenet, per tot”.

Mendes va arribar al Noia Freixenet ara fa tres anys. La seva trajectòria esportiva va iniciar-se a Angola quan tenia 10 anys. Als 15 va arribar a Catalunya i, des de llavors, també ha jugat amb el GEiEG, el Manlleu i el Caldes. A més de disputar els World Roller Games de Nanjing 2017, a nivell internacional ha disputat cinc mundials, dos en categoria júnior i, tres, de sènior.

Foto: Ivan Gómez

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com