Il·lusió, lluita i orgull de poble

“Som un club il·lusionant, lluitant com el primer; amb un poble que ens estima, que és un poble d’esperit capdavanter”. Il·lusió, lluita i orgull de poble. Això és el que defineix el Noia Freixenet i així queda palès a l’himne que sona abans de començar cada partit.

I aquest dissabte no serà menys. El Noia Freixenet afronta una de les cites més importants –per no dir la que més– del que portem de temporada. Quarts de final de la Lliga Europea contra el Barça Lassa i amb un premi molt llaminer: ser a la F4 de la màxima competició continental.

L’equip entrenat per Pere Varias afronta la cita, com no podia ser d’altra forma, amb il·lusió i ambició. L’ambició, ja no només de demostrar perquè s’és un dels vuit millors equips del continent, sinó per intentar plantar cara al millor equip del món, el campió de la Copa Intercontinental, el vigent campió de la Lliga Europea, l’equip favorit a totes les competicions que disputa.

L’objectiu del Noia Freixenet és arribar al tram final d’aquesta eliminatòria -100 minuts de joc- amb les opcions intactes. I per això és important fer un bon resultat a l’anada. Aquest dissabte a l’Olímpic. A les vuit del vespre i davant d’un Olímpic que s’espera ple. L’Olímpic de les grans ocasions. Amb una afició exigent però, alhora, entregada a l’equip.

Per fer-ho possible, cada soci podrà treure totes les entrades que desitgi a preu de soci.

Activitats prèvies
A les cinc de la tarda, tres hores abans de l’inici del partit, ja començaran les activitats prèvies. Per la tarda de dissabte, la Penya Barretina ha organitzat tot un conjunt d’activitats per tots els públics però, en especial, pels més petits de la Capital del Cava: titelles, pinyata amb sorpreses i xocolatada.

Un cop s’acabin aquestes activitats, arribarà el torn de l’hoquei. De l’espectacle europeu. A les set, una hora abans de començar el partit, s’obriran les portes de l’Olímpic. Però no només això. Com ja va succeir fa quinze dies en el partit contra el Monza italià, des del Club es fa una crida perquè tothom ja estigui a lloc un quart d’hora abans de començar el partit.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com