Imparables

NOIA FREIXENET |6-1| REUS DEPORTIU VIRGINIAS

Els de Sant Sadurní s’exhibeixen davant els reusencs i sumen la cinquena victòria consecutiva abans de l’aturada per l’Europeu

Recital a l’Olímpic de l’Ateneu d’un Noia Freixenet imparable que segueix en ratxa aquesta Parlem Ok Liga, sumant els últims 15 punts de 15 possibles i, amb l’empat de la la tercera jornada a Bell-lloc, ja encadena sis partits seguits sense conèixer la derrota.

El repte d’avui dimarts era majúscul. Amb les baixes d’Adrià Ballart, Eloi Mitjans lesionats i la de Xavi Costa sancionat, els de Pere Varias rebien un Reus Deportiu Virginias que, tot i la baixa de Raül Marín per acumulació de blaves, venia decidit a atrapar els sadurninencs a la classificació, embalats per la golejada que en la darrera jornada van aconseguir davant l’Alcobendas (8-1). Els de casa, però, han dominat des de l’inici del partit i, després que Roc Pujadas avisés amb un llançament al pal al ‘7, Toni Salvadó ha aprofitat una assistència del de Manlleu estrenar-se, també, com a golejador davant el seu públic després d’anotar a Igualada. Sense temps per celebracions, Aleix Esteller ha fet el segon amb una mitja volta davant el seu ex-company Martí Zapater, que avui tornava per primera vegada a l’Olímpic amb la samarreta del Reus Deportiu.

Les arribades a les dues porteries s’han anat alternant durant els primers minuts de la primera part i Blai Roca s’ha encarregat de mantenir l’avantatge dels locals. Al ’17, Àlex Joseph ha anotat un gol que els àrbitres no han validat perquè el d’Arenys ha fer el control amb el patí. A mig minut pel descans, els àrbitres han xiulat la 10a al Noia Freixenet, però Blai Roca ha aturat el llançament de la directa a Marc Julià, un altre ex-Noia a les files del Reus.

La segona meitat ha seguit el guió de la primera i els sadurninencs haurien pogut augmentar distàncies al ’32 amb la 10a falta dels del Baix Camp, però ni Pujadas ni Jordi Bargalló (en la repetició per avançament del porter Zapater) no ha transformat la directa. Bargalló, però, no ha tardat ni 3 minuts a treure’s l’espina i ha fet el 3-0 des del punt de penal.

El Reus no aprofita la bola aturada i el Noia Freixenet remata la feina

Al ’38 Pablo del Río ha enviat una directa al pal i, uns segons després, Blai Roca ha aturat una altra directa a Julià per una blava rigorosa a Bargalló. Els negre i vermells han resistit estoicament el Power Play en contra i han estat apunt d’augmentar distàncies des del punt de falta directa, però Zapater ha desbaratat l’execució de Joseph.

Al ’43 Pujadas ha recollit un refús dins l’àrea per fer el 4t que semblava encarrilar el partit però, tot seguit, Checco Compagno ha retallat distàncies amb una canonada des de fora l’àrea. Per si hi havia algú al pavelló que li quedés algun dubte, Joseph i Salvadó, que ha signat el seu doblet, han sentenciat amb el 5è i 6è gol cavista. Amb la victòria a la butxaca, Pere Varias ha donat minuts als dos joves de la pedrera, Gerard Monserrat i Joan Tormo, que han acabat formant amb Toni Salvadó, un dels destacats del partit, i el capità Aleix Esteller. ADN Noia sobre la pista per acabar un partit per recordar a l’Olímpic de l’Ateneu.

El Noia Freixenet arriba en plena ratxa a l’aturada per l’Europeu i els de Sant Sadurní no tornaran a l’Ok Liga fins l’últim cap de setmana de novembre quan disputaran la 9a jornada a la pista del Barça.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Roc Pujadas -cinc inicial- Àlex Joseph, Gerard Monserrat i Joan Tormo.

REUS DEPORTIU VIRGINIAS: Martí Zapater, Joan Salvat, Marc Julià, Felipe Castro i Checco Compagno -cinc inicial- Diego Rojas, Ferran Giménez, Pablo del Río i David Gelmà.

GOLS: 1-0 Salvadó (‘9), 2-0 Esteller (’10), 3-0 Bargalló (35 pen.), 4-0 Pujadas (’43), 4-1 Compagno (’44), 5-1 Joseph (’47) i 6-1 Salvadó (’48).

ÀRBITRES: Daniel Villar i Álvaro de la Hera. Han xiulat 16 faltes als locals i 19 als visitants. Targeta blava per Bargalló (Noia).