Invictes

|NOIA FREIXENET 5-4 RECAM LÀSER CALDES|

El Noia Freixenet supera el Caldes i assoleix la gesta d’acabar la temporada sense perdre a l’Olímpic de l’Ateneu.

Els de Pere Varias aprofiten la derrota del Reus i, a una jornada del final, depenen d’ells mateixos per acabar en la tercera posició amb opcions de subcampionat.

Partit frenètic el passat dissabte a l’Ateneu on els locals només van necessitar 50 segons per avançar-se mitjançant Sergi Llorca, que va aprofitar una assistència de Sergi Aragonès per fer l’1-0. Xavi Rovira podria haver igualat el marcador al minut set, però va estavellar la bola al travesser de la porteria de Martí Zapater. Quan corria el ’13 i l’empat semblava més a prop, va aparèixer Marc Grau, protagonista el dia del seu comiat, per fer pujar el segon després de rebre una assistència d’Edu Fernàndez. Al mateix minut Llorca hauria pogut encarrilar el partit de falta directa, però no va poder superar Cesc Campor.

Al ’17 rèplica a l’altra porteria. Humberto Mendes veia una blava i Jiménez topava amb l’intervenció de Zapater que evitava el gol. El Caldes, però, va aprofitar la superioritat numèrica per anotar el 2-1 mitjançant Pol Galbas. Abans del descans encara hi va haver temps per dos gols més, un per banda. Grau punxava un llançament d’Aragonès per transformar el 3-1 i Marcos Blanqué retallava distàncies a dos minuts per la mitja part.

El Noia mana però no pot tancar el partit fins al final

El segon temps no va perdre emoció i Alexadre Acsensi empatava pocs minuts després de la represa. Grau aconseguia el seu “hattrick” particular per fer el 4-3 al ’32 però un potent llançament de Lluís Ricart tornava les taules a l’electrònic. No va ser fins al minut 40 que Edu Fernández, que també s’acomiadava de l’afició sadurninenca, va anotar un 5-4 que seria definitiu. Abans del final, una directa per banda que ni Grau ni Rovira van poder transformar.

Els de Pere Varias segueixen assolint fites històriques i al rècord de punts en una temporada se li suma el fet de no perdre cap partit a casa en tota la lliga, guanyant 12 dels 14 partits que ha jugat a l’Ateneu i cedint només dos empats. Balanç estratosfèric només comparable al de la temporada 1987-88, quan va guanyar la Divisió d’Honor fent el ple de 13 triomfs en 13 partits a Sant Sadurní.

Els de la Capital del Cava depenen ara d’ells mateixos per acabar la lliga en l’actual tercera posició i s’ho jugaran a Girona en el darrer partit de la temporada, mirant de cua d’ull el partit del Liceo a la pista del Caldes, per on passen les opcions d’aconseguir el subcampionat.

Homenatge als campions de Barcelona

Abans de començar el partit, el Club va voler fer un reconeixement al Benjamí A del Noia Freixenet, Campions de Barcelona, que van oferir el títol a l’afició acompanyats pels membres del primer equip. També se’ls va desitjar molta sort en el Campionat de Catalunya, que disputaran del 7 al 9 de juny.

NOIA FREIXENET: Martí Zapater, Aleix Esteller, Xavi Costa, Sergi Llorca i Sergi Aragonès -cinc inicial- Humberto Mendes, Marc Grau i Edu Fernández.

RECAM LÀSER CALDES: Cesc Campor, Xavi Rovira, Pol Galbas, Alexandre Acsensi i Álvaro Jiménez -cinc inicial- Lluís Ricart, Marcos Blanqué i Victor Sierra.

GOLS: 1-0 Llorca (1), 2-0 Grau (13), 2-1 Galbas (17), 3-1 Grau (21), 3-2 Blanqué (23), 3-3 Acsensi (29), 4-3 Grau (32), 4-4 Ricart (36) i 5-4 Edu Fernández (40).

ÀRBITRES: Àngel Tavera i David Cantos. Van assenyalar 5 faltes al Noia i 13 al Caldes. Targeta blava per Mendes (Noia) i Rovira (Caldes)