Ivan Morales: “Vinc a competir al màxim contra tots els equips”

Amb 23 i provinent del PAS Alcoi, Morales s’incorpora al projecte del club sadurninenc per la temporada 2023/24

Fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

Ivan Morales Fuster s’incorpora al Noia Freixenet després de protagonitzar dues bones temporades amb el PAS Alcoi, equip amb el qual ha disputat els play-offs de les dues últimes edicions de la Parlem OK Liga. Amb 23, Morales destaca per la seva polivalència i efectivitat, anotant 13 i 14 gols les darreres temporades amb l’equip alacantí.

L’Ivan va començar la seva trajectòria amb tres anys a l’HC Palau de Plegamans, i després d’alçar nombrosos títols en l’etapa de formació, amb 13 anys s’incorpora a l’HC Sentmenat, on es consolida com a jugador militant a Nacional Catalana i fent el salt a l’Arenys de Munt, on juga durant dues temporades. Amb només 21 anys aconsegueix ser el màxim golejador de l’equip (31 gols) i deixa el conjunt del maresme a un pas de l’ascens abans d’incorporar-se al PAS Alcoi.

“Aportaré desequilibri i una defensa forta. Vinc a competir al màxim contra tots els equips”

El dorsal 97 del Noia Freixenet es defineix com un “jugador polivalent” i que “es pot adaptar a les situacions que necessiti l’equip”. Morales assegura que aportarà “desequilibri i una defensa forta” i que ve a “competir al màxim contra tots els equips”

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com