Jordi Ferrer segella la continuïtat una temporada més al Noia Freixenet

El vendrellenc Jordi Ferrer defensarà, una temporada més, la samarreta del Club Esportiu Noia Freixenet. En la seva la segona temporada d’aquesta etapa al conjunt sadurninenc, Ferrer defensarà la tercera posició a l’Ok Lliga i tornarà a jugar a la màxima competició continental. Cal recordar que aquesta temporada ha estat l’autor de 17 gols entre l’Ok Lliga i la Lliga Europea.

En declaracions als mitjans del Club, Ferrer ha lamentat que “degut a la situació que estem passant, no he pogut gaudir de tot el que voldria de l’Ateneu”; tot i això espera que la propera temporada l’afició sadurninenca segueixi “donant tot el suport” al Noia Freixenet.

 

La renovació de Jordi Ferrer se suma a les ja anunciades d’Aleix Esteller, Xus Fernández i Pol Manrubia, a més de la continuïtat ja assegurada de Xavi Costa, Martí Zapater i Sergi Aragonès.

Tres dècades d’hoquei
L’estiu passat, Jordi Ferrer (El Vendrell, 1987) va tornar a l’Olímpic on ja hi havia jugat durant dos anys quan era infantil. Provenia del Vendrell on havia jugat les sis últimes temporades i havia guanyat una Copa del Rei (2013/14) i una Lliga Catalana (2014/15).

La seva trajectòria esportiva va començar al Vendrell quan tenia 3 anys i, després del seu pas per Sant Sadurní, es va incorporar a les categories formatives del FC Barcelona, on hi va estar cinc anys. En el seu últim any de júnior va guanyar l’Europeu de Saint Omer amb la selecció espanyola.

Com a sènior va començar la seva carrera a Tenerife durant dos anys, on la temporada (2007/08) va guanyar la Copa de la CERS. Després va estar dues temporades a Vilanova on va ser subcampió de la Copa del Rei (2009/10) i subcampió de la Copa de la CERS (2010/11). Aquella mateixa temporada va jugar, amb la selecció espanyola, el torneig de Montreux.

Abans de tornar al Vendrell, va disputar una temporada amb el Reus Deportiu (2011/12) i una altra amb el CP Vilanova (2012/13).

 

Fotos: Eva Pedrola / Noia Freixenet

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com