La Fil·loxera i el Noia Freixenet s’uneixen per continuar sumant èxits

L’Associació Festa de la Fil·loxera i el Club Esportiu Noia Freixenet han presentat el nou estic amb què el club sadurninenc promocionarà la Festa de la Fil·loxera durant el tram final de la Parlem Ok Lliga i la Copa del Rei.

Amb aquesta acció les dues entitats volen tornar a unir els esforços necessaris per enfortir dos dels trets característics de Sant Sadurní d’Anoia a nivell esportiu i cultural: l’hoquei patins i la Festa de la Fil·loxera.

En el marc d’aquesta col·laboració, l’Associació Festa de la Fil·loxera participarà, aquest dissabte, a l’acte d’inauguració de la nova pista exterior d’hoquei de l’Ateneu, com a prèvia del partit entre el Noia Freixenet i el PAS Alcoi, corresponent a la 20a jornada de la Parlem Ok Lliga. La cerimònia d’inauguració començarà a les sis de la tarda, tot i que des de dos quarts de cinc ja hi haurà partits de la categoria prebenjamí.

Els jugadors Aleix Esteller i Xavi Costa i els presidents del Noia, Josep Maria Ribas i de la Festa de la Fil·loxera, Èric Rojano, han presentat avui el nou estic al local de l’Associació

Més de 40 anys “combatent” la plaga

L’Associació Festa de la Fil·loxera és l’entitat encarregada d’organitzar la Festa que se celebra cada 7 i 8 de setembre a Sant Sadurní. Amb 1.300 socis, l’entitat sadurninenca té la finalitat de commemorar d’una manera lúdica i festiva el fet històric de la plaga que a finals del segle XIX va arrasar les vinyes del municipi.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com