La màgia de l’hoquei s’apodera de l’Olímpic

El Noia Freixenet va convèncer (i golejar) en el seu debut a Europa per 11-2 contra el Darmstadt alemany. Amb aquesta victòria, el Noia Freixenet fa un pas important de cara a classificar-se pels vuitens de final de la Copa de la CERS i continuar somiant en tornar a conquerir Europa.

Sis minuts i 35 segons va necessitar el conjunt sadurninencs per obrir el marcador. Un gol d’Esteller que va arribar acompanyat, en menys de tres minuts, per dos gols més de Xaus i Aragonès. Abans d’arribar al descans, el Noia Freixenet ja va ser capaç d’encarrilar el partit fent el 5-0, gràcies a dos gols d’Humberto Mendes.

La segona part va començar amb un gol de Casas de falta directa. Aragonès (x2), Xaus, Del Amor i, altre cop, Casas, van ser els encarregats de fer il·lusionar el públic assistent a l’Olímpic de l’Ateneu. Els dos gols del Darmstatd van ser de Hack.

El partit de tornada serà dissabte 25 de novembre a les vuit del vespre.

CE Noia Freixenet: Martí Zapater, Aleix Esteller, Arnau Xaus, Sergi Llorca, Sergi Aragonès -cinc inicial-, Nil Roca, Martí Casas, Humberto Da Silva Mendes i Jordi del Amor.

RSC Darmstadt: Philip Leyer, Felix Bender, A. Andrade, Max Hack, Marcel Behnke -cinc inicial-, P Wagner i M. Becker.

Gols: 1-0, Esteller, min. 6; 2-0, Xaus, min. 8; 3-0, Aragonès, min. 9; 4-0, Humberto, min. 14; 5-0, Humberto; min. 23; 6-0, Casas, min. 25; 7-0, Aragonès, min. 28; 7-1, Hack, min. 30; 8-1, Xaus, min. 22; 9-1, Aragonès, min. 37; 9-2, Hack, min. 39; 10-2, Casas, min. 41; 11-2, Del Amor, min. 42.

Àrbitres: G. Andrisani i J. Silecchia. Blava a Andrade (Darmstadt) i Humberto (Noia Freixenet)