La manca d’encert condemna el Noia Freixenet davant del Liceo (1-8)

|NOIA FREIXENET 1-8 HC LICEO|

El partit ha començat força igualat però han estat els gallecs qui s’han avançat a l’electrònic amb gols de David Torres al minut 8 i de Pau Bargalló al ‘9. Immediatament després, Esteller ha retellat distàncies desviant un llançament i fent pujar l’1-2 que han situat els locals dins el partit.

Cinc minuts després, Jordi Bargalló feia el tercer pels visitants i Carballeira, al ’18, posava les coses molt complicades als de Pere Varias amb l’1-4.

Abans d’arribar al descans, Jordi Bargalló hauria pogut augmentar distàncies des del punt de penal, però Luís Gil ha aturat el llançament.

Quan només havien passat uns segons de la represa, Lamas ha sorprès a tothom amb un ràpid 1-5 només treure del centre de la pista. El Noia Freixenet gaudia d’ocasions que no es traduïen en gol degut a la gran actuació de Xavier Malián.

A l’altra porteria, Luís Gil també donava feina als davanters gallecs. Al minut 34 el Noia Freixenet cometia la desena falta d’equip, però el porter sadurninenc ha aturat el llançament del seu ex-company Pau Bargalló. Al mateix minut hi ha hagut la rèplica a l’altra àrea. Els de Carlos Gil han fet la desena i Malián ha aturat l’execució de Borja Ferrer, que ha agafat el relleu a l’especialista Eloi Albesa, qui tot i estar a la banqueta, no ha disputat ni un minut per culpa d’una lesió.

La insistència del Noia Freixenet insisteix no troba recompensa.

Malgrat la diferència en el marcador, l’equip de la Capital del Cava no ha abaixat els braços i han gaudit d’ocasions per retallar distàncies, com un llançament al pal de Xavi Caldú i un penal que Malián ha aturat a Ferran Rosa.

Al minut 45, una altra diana de Lamas i un doblet de Jordi Bargalló tancaven definitivament el partit amb un desproporcionat 1-8.

Amb tot dat i beneït, els de Sant Sadurní han tingut ocasions per maquillar el resultat, però semblava que avui la sort havia donat l’esquena als negre-i-vermells. Un pal de Xaus en l’execució d’una directa, una rematada fora de Palau a boca de canó i una falta directa que Malián ha aturat a Borja Ferrer després de l’expulsió de Toni Pérez, han estat els darrers cartutxos cremats pels locals.

El clàxon ha oficialitzat la victòria del Liceo que mantenen el pols amb Vic i el Barça al capdavant de la taula mentre que el Noia Freixenet cau una posició. El proper partit serà a Reus el dia 19 de desembre, últim d’aquest any 2015 i últim també del “Tourmalet”.

Noia Freixenet: Luís Gil, Del Amor, Esteller, Rosa i Borja Ferrer -cinc inicial- Arnau Xaus, Caldú i Marc Palau.

HC Liceo: Malián, Lamas, Pau Bargalló, Jordi Bargalló i Torres -cinc inicial- Toni Pérez, Uri Vives, Carvalleira i Nacevich.

Gols: 0-1 Torres (‘8), 0-2 Pau Bargalló (‘9), 1-2 Esteller (’10), 1-3 Jordi Bargalló (’15), 1-4 Carballeira (’18), 1-5 Lamas (’25), 1-6 Jordi Bargalló (’35), 1-7 Lamas(’44), 1-8 Jordi Bargalló (’45).

Àrbitres: Melero i Burgos. Han assenyalat 12 faltes al Noia i 15 al Liceo. Targetes blaves per Del amor (Noia) i Toni Pérez (Liceo).