L’Ateneu té la clau que obre la porta de les semifinals

Play-off. Quarts de final

CE NOIA FREIXENET vs. PARLEM CALAFELL

Dimarts 24 de maig (21 h)


El Noia Freixenet es juga l’accés a la penúltima ronda de la Parlem OK Lliga en el tercer i definitiu partit de l’eliminatòria amb el Parlem Calafell


Partit de caixa o faixa al Pavelló Olímpic de l’Ateneu, on el Noia Freixenet buscarà a partir de les nou del vespre d’aquest dimarts 24 de maig apuntar-se la victòria en el tercer i definitiu partit del play-off de quarts de final amb el Parlem Calafell. Després del triomf sadurninenc per 4-3 en el primer partit i de la rèplica calafellenca per 5-4 en el segon al Joan Ortoll, la sèrie es decidirà en aquest tercer partit que atorgarà a qui guanyi el bitllet per a una semifinal on ja espera el Liceo, mentre que per a qui perdi significarà el punt i final de la temporada.

Tota l’essència competitiva del play-off, doncs, pren la seva màxima expressió en un partit farcit d’ingredients per esdevenir un duel apassionant: rivalitat intercomarcal, molt coneixement mutu entre ambdós equips i entrenadors, i  resultats molt ajustats en els dos partits anteriors que han fet necessari aquest tercer.

L’equip sadurninenc necessita el màxim suport de la seva afició en un partit que ho té tot perquè l’Olímpic de l’Ateneu presenti una gran entrada i s’hi visqui un gran ambient. El retorn del play-off com a format de resolució de la Parlem OK Lliga fa que la gran feina feta pels de Pere Varias durant les 26 jornades de la lliga regular quedi reduïda a l’avantatge de poder jugar aquest desempat a casa, i aquest dimarts és l’hora que l’afició sadurninenca empenyi l’equip a fer de la petita diferència del factor pista la gran clau que obri la porta de les semifinals.

Socis i seguidors del Noia Freixenet, esteu convocats a l’Ateneu!


NOIA FREIXENET – PARLEM CALAFELL

Jornada: Play-off quarts de final, tercer partit

Data: 24-5-2022, dimarts

Hora: 21.00 h.

Àrbitres: Sergi Mayor i David Cantos

TV: okligatv.com (per youtube, en obert)

Ràdio: Ràdio Sant Sadurní (107.2 FM)

Twitter: @cenoia


Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com