L’equip de Nacional Catalana es juga el bitllet pel Play Off a doble partit davant el Caldes B

El Noia Freixenet B disputa aquest cap de setmana l’eliminatòria que decidirà si pot competir pel títol o si haurà de lluitar per evitar el descens.

El primer assalt es juga a l’Olímpic de l’Ateneu aquest dissabte (20:30h). Els sadurninencs, en condició de segons classificats del Grup 2, rebran el Caldes B, 7è del Grup 1. El partit de tornada no es farà esperar i es disputarà l’endemà mateix, diumenge 25 de març a La Torre Roja (12:45h).

Eliminatòries de repesca Nacional Catalana (masculina)

CP Congrés – CPH Olot B-Sensible

CP Folgueroles – HC Piera

Recam Làser Caldes B – Noia Freixenet B

G.E. i E.G. – CH Vilaseca

En declaracions al programa “La Tarda” de La Xarxa, emès a Ràdio Sant Sadurní, l’entrenador del filial, Octavi Font, ha dit que “el primer objectiu que ens havíem marcat aquesta temporada era la permanència, i aquesta és la primera oportunitat que tenim per assolir-lo“. Sobre la transcendència dels dos partits d’aquest cap de setmana, el tècnic sadurninenc és conscient que per a mots jugadors “serà la primera vegada que juguen un partit d’aquesta intensitat. Hem treballat perquè estiguin ben tranquils i aprenguin a competir en aquestes condicions, que seran les que es trobaran quan arribin a un equip de la primera línia.”  Pel que fa al futur en la competició, Font vol anar pas a pas: “De moment pensem en els dos partits amb el Caldes i després ja veurem que ens toca. Ens queden 100 minuts per endavant en els que haurem de gestionar moltes coses bé.”

En cas de superar l’eliminatòria, el filial sadurninenc entraria al Play Off pel títol i s’enfrontaria al segon classificat del Grup 1, el CP Manlleu. En cas de derrota aquest cap de setmana, el Noia B hauria de disputar el Play Out per evitar el descens, on l’esperaria el CE Arenys de Munt B, últim del Grup 2.

Els play-offs d’ascens/títol i de descens es jugaran al millor de 3 partits. Aquests partits no podran acabar en empat i s’hauran de desempatar sempre mitjançant una pròrroga de 5 minuts i, si persisteix l’empat, amb un llançament de cinc faltes directes. El primer partit i el tercer (si és necessari), sempre es jugaran a la pista de l’equip millor classificat a la segona fase. Els perdedors de cada eliminatòria de play-off s’enfrontaran en les rondes posteriors per tal de determinar la classificació completa del 1r al 16è lloc, que determinarà qui obté el títol i l’ascens a Primera Divisió i quins equips descendeixen a Primera Catalana.

El Femení espera rival al Play Out

Més complicat ho té l’equip de Nacional Catalana Femenina. Les sadurninenques es van classificar en setena posició del Grup 2 i per tant hauran de disputar el Play Out pel descens. El rival serà l’equip que aquest cap de setmana no superi l’eliminatòria de repesca entre el CP Vilanova B i el CH Lloret. La competició seguirà amb el mateix esquema que la versió masculina.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com