Les caves Freixenet donen el tret de sortida al Noia Freixenet 2016/2017

Un any més, les caves Freixenet de Sant Sadurní han acollit l’acte de presentació dels nous jugadors del Noia Freixenet.Un equip que, per la temporada 2016/2017, comptarà amb les incorporacions de Nil Roca, Sergi Aragonès, Humberto Mendes i Xus Fernandez.

DSC_0472

cotxe

El més jove de tots, Nil Roca -cedit pel Barça Lassa- ha afirmat que està «molt content i il·lusionat per aquesta nova temporada», així com ha manifestat que «a molta gent li agradaria passar directament de les categories inferiors a un Club com el Noia Freixenet», un club que ha qualificat «d’històric» i ha assegurat que «crec que podem fer coses molt maques de cara l’any que ve».

nil

Sergi Aragonès, que torna al Noia Freixenet després de dues temporades, s’ha mostrat «molt content» de poder jugar al Club del seu poble i ha reconegut que «em queda molta feina a fer perquè aquesta etapa sigui la millor possible», tot i que ja té «moltes ganes de començar a competir».

sergi

La tercera novetat del Noia Freixenet 2016/2017 és Humberto Mendes, que ha destacat que aquest nou projecte és «una bona experiència, per poder aprendre i demostrar tot perquè tenen grans jugadors i és un gran Club». Mendes ha reconegut que «l’objectiu personal és intentar fer-ho bé i ajudar a l’equip».

humberto

El porter Xus Fernández s’ha mostrat «molt il·lusionat» de tornar a Sant Sadurní i poder formar part d’aquest nou projecte esportiu. També ha assegurat que arriba «amb moltes ganes, amb ganes de treballar» i, sobretot, «d’ajudar l’equip al màxim».

xus

Finalment, el tècnic Pere Varias ha explicat que «l’objectiu era remodelar l’equip, donar-li aire nou i aconseguir fer un bon bloc» i ha afirmat que «ens agradaria tornar a repetir la participació a la Copa del Rei i l’accés a la competició europea».

pere

brindis

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com