L’inici de la segona meitat condemna el Noia Freixenet a Reus

|REUS DEPORTIU 6-4 NOIA FREIXENET|

Després de l’aturada per la Copa del Rei, el Noia Freixenet no ha pogut sumar en la seva visita a la pista del subcampió d’aquesta competició.

Tot i així, han estat els de Sant Sadurní els primers en colpejar mitjançant Arnau Xaus, que al minut set ha avançat el seu equip amb una jugada individual. Tres minuts després, Humberto Mendes feia el segon sortint per darrera la porteria i alçant la bola lluny de l’abast de Pedro Henriques.

Amb aquest avantatge, el Noia Freixenet tenia el partit on el volia i s’ha mostrat molt seriós i ordenat damunt la pista però al ’15 Àlex Rodríguez rematava una assistència de Joan Salvat al segon pal per retallar distàncies. Aleix Esteller ha estavellat una bola al ferro a cinc minuts del descans i per contra, Raül Marín de falta directa, ha empatat quan només faltaven 8 segons pel clàxon.

La sortida en tromba del Reus Deportiu a la represa ha sorprès als de la Capital del Cava que han encaixat dos gols consecutius en el primer minut: Marín, per darrera la porteria, i l’argentí Matías Platero, amb una jugada afortunada, han col·locat un inesperat 4-2 només començar la segona part. Eloi Albesa hauria pogut retallar distàncies des del punt de falta directa, però no ha batut Henriques quan els de Mariotti han complert el primer cicle de faltes.

Les aturades de Xus Fernández i els gols de Nil Roca mantenen viu el Noia Freixenet.

Malgrat la diferència de dos gols al marcador, l’equip de Pere Varias s’ha mantingut dins el partit i Nil Roca al 29 sorprenia Henriques des de darrera la porteria per fer pujar el 4-3. El Noia Freixenet buscava l’empat però ha estat el Reus Deportiu qui ha trobat el cinquè gol. Novament Marín ha transformat una directa després que els col·legiats indiquessin la desena falta dels sadurninencs.

Amb el 5-3 els tarragonins han controlat el partit amb possessions llargues i Xus Fernández s’ha hagut de lluir per mantenir el seu equip amb opcions, fins i tot aturant un llançament de penal de Marc Torra. Ja al darrer minut, Nil Roca feia el 5-4 que donava esperances als seus amb un llançament llunyà, però el gol de Salvat a 30 segons del final, amb el Noia Freixenet jugant amb sis jugadors de pista, ha situat el definitiu 6-3 a l’electrònic.

La propera setmana l’Ok Lliga es tornarà a aturar, en aquest cas per la disputa dels quarts de final de la Lliga Europea. El proper partit dels negre i vermells serà el 18 de març amb la visita del CP Vic a l’Olímpic de l’Ateneu (19:30h).

REUS DEPORTIU: Pedro Henriques, Albert Casanovas, Marc Torra, Matías Platero i Raül Marín -cinc inicial- Àlex Rodríguez i Joan Salvat

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi del Amor, Arnau Xaus i Nil Roca -cinc inicial- Humberto Mendes, Eloi Albesa, Ferran Rosa i Sergi Aragonès,

GOLS: 0-1 Xaus (7), 0-2 Mendes (10), 1-2 A. Rodríguez (15), 2-2 Marín (24 FD), 3-2 Marín (25), 4-2 Platero (25), 4-3 Nil Roca (29), 5-3 Marín (35 FD), 5-4 Nil Roca (49) i 6-4 A. Rodríguez (49)

ÀRBITRES: Srs. Rubén Fernández i Alberto Veiga. Han assenyalat 13 faltes al Reus i 14 al Noia. Han mostrat targeta blava a Rodríguez (Reus) i Mendes (Noia).