L’Ok Lliga aixeca el teló a Cerceda (12:30h)

El Noia Freixenet debuta a l’Ok Lliga aquest diumenge desplaçant-se a la pista del CP Cerceda. Serà l’estrena de l’equip de Pere Varias després d’una llarga pretemporada.

La del González Laxe és una pista que se l’hi ha resistit les darreres temporades a l’equip de la Capital del Cava. Les dues darreres visites han acabat amb derrota sadurninenca. (5-2 i 4-2). L’última victòria del Noia Freixenet la trobem la temporada 2009-10 (abans dels anys d’absència per descens dels gallecs) per un clar 2-6.

Aquest partit serà el debut a l’Ok Lliga de Ferran Rosa amb la samarreta del Noia Freixenet i el retorn de Xavier Caldú després de 15 temporades lluny de l’Ateneu. Marc Palau i Oriol Xaus també s’estrenaran com a jugadors del primer equip mentre que Arnau Xaus serà baixa per la disputa del Mundial sub-20 a Vilanova i la Geltrú.

El partit començarà a les 12:30h i serà arbitrat pels senyors I. Garmendia i R. Fernández.

Només la meitat d’equips comencen avui la competició. a part del Cerceda – Noia Freixenet, es disputen a la mateixa hora els Vilafranca – Lloret, Alcoi – Barça i Lleida-Vendrell. La resta de partits queden ajornats degut al Mundial sub-20.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com