L’Olímpic de l’Ateneu decidirà

PARLEM CALAFELL | 5-4 | CE NOIA FREIXENET

Amb l’eliminatòria empatada, el Noia Freixenet haurà d’aprofitar dimarts el factor pista si vol ser a semifinals

Els de Sant Sadurní no han pogut tancar l’eliminatòria per la via ràpida al Joan Ortoll on un Parlem Calafell més encertat ha forçat el tercer i definitiu partit pel desempat.

Dues fuetades dels locals, primer Sergio Miras i més tard Martí Casas en accions molt semblants, han posat el partit molt complicat pels de Pere Varias que al ‘7 ja perdien per 2-0. El Noia Freixenet hauria pogut retallar al ‘9 de falta directa, però Eloi Mitjans no ha pogut superar Xano Edo i poc després Sergio Miras, en el servei d’una falta, ha fet el 3-0 amb el que s’ha arribat al descans.

Només començar la segona part, Jordi Ferrer ha enviat una rematada al pal i Mitjans, aquest cop sí, ha aprofitat una nova directa per blava a Jan Escala per retallar distàncies amb el 3-1. L’alegria li ha durat poc al conjunt cavista que ha vist com Casas, amb dues directes, feia pujar el 5-1 a l’electrònic.

La reacció del Noia Freixenet es queda curta

Quan semblava que el Calafell tenia el partit controlat, el Noia Freixenet ha protagonitzat una reacció marca de la casa i ha lluitat el partit fins al final. Al 37 Xavi Costa ha avisat amb un llançament de penal que ha aturat Edo, però poc després el d’Amposta ha transformat el 5-2. Àlex Joseph ha fet el 5-3 que ha donat ales als sadurninencs que tot i desaprofitar una directa a quatre minuts del final, ha fet el quart mitjançant Joseph a 13 segons del final i ha tingut opcions amb el cinc contra quatre de forçar la pròrroga.

Finalment no ha pogut ser així i el desempat està servit. Tindrà lloc el dimarts 24 de maig, a les 9 del vespre a l’Olímpic de l’Ateneu, on es decidirà el rival del Deportivo Liceo a les semifinals, que juntament amb el Barça, ja han superat els quarts. En canvi, el Virginas Reus Deportiu ha forçat el tercer partit després de guanyar a Lleida per 1-2.

El filial tampoc pot sentenciar

Per la seva banda, l’equip de Nacional Catalana tampoc ha estat capaç de certificar la classificació per la via ràpida i ha perdut a casa per un ajustat 4-5. Els de Jordi Esteva hauran de jugar diumenge (12.30 h) el partit de desempat a la pista del Cerdanyola CH que decidirà quin dels dos equips passa a semifinals.

La Fitxa:

PARLEM CALAFELL: Xano Edo, Arnau Xaus, Jan Escala, Martí Casas i Sergio Miras -cinc inicial- Jordi Ferrer i Martí Gabarró.

NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Adrià Ballart -cinc inicial- Roc Pujadas, Xavi Costa, Eloi Mitjans i Àlex Joseph.

GOLS: 1-0 Miras (7), 2-0 Casas (7), 3-0 Miras (12), 3-1 Mitjans (31 fd), 4-1 Casas (32 fd), 5-1 Casas (32), 5-2 Costa (37), 5-3 Joseph (43) i 5-4 Joseph (49).

ÀRBITRES: Jonathan Sánchez i Miguel Díaz. Han assenyalat 13 faltes als dos conjunts. Targeta blava perEsteller (Noia) i Escala (Calafell).