L’Olímpic de l’Ateneu, seu de la Copa Capital del Cava

L’Espanya – Xile de dijous a dos quarts de vuit del vespre, inaugurarà la Copa.

De dijous a dissabte, Sant Sadurní d’Anoia viurà aquest nou torneig que comptarà amb la participació de les seleccions d’Espanya i Xile, del Noia Freixenet i d’un combinat de jugadors sadurninencs.

El Club Esportiu Noia Freixenet, com a organitzador de la Copa, busca dotar aquesta competició d’un alt nivell d’hoquei. Amb l’objectiu d’assegurar la participació dels millors jugadors possibles i, d’atraure el màxim nombre d’espectadors, aquesta competició se celebrarà una setmana abans de l’inici del Mundial d’Hoquei Patins de França.

La Copa Capital del Cava en categoria sènior tindrà el format de Final 4 amb la primera semifinal el dijous a dos quarts de vuit del vespre entre Espanya i Xile; i, la segona, divendres a la mateixa hora, entre el nou Noia Freixenet de Pere Varias i el Combinat de la Capital del Cava, format íntegrament per jugadors de Sant Sadurní. La gran final del torneig serà dissabte a les nou de la nit. Els tres partits seran d’entrada gratuïta i coincidiran amb la celebració del Cavastick.

El Pavelló Olímpic de l’Ateneu
Va ser inaugurat l’any 1980 i té una capacitat per a 1.500 espectadors. Entre les competicions organitzades en aquest pavelló hi ha el Campionat d’Europa Júnior seleccions 1984, la Copa del Rei 2001 i la Copa de la Reina 2008.

A més de ser subseu olímpica l’any 1992, l’Ateneu també ha viscut la 9ª Festa Torneig Joan Petit 2009, la Copa Continental 2010, la Supercopa d’Espanya 2011 i els partits d’anada de la Supercopa d’Espanya 2012 i de la Copa Continental 2014.

Fa un any, el Club Esportiu Noia Freixenet ja va organitzar la Copa del Tricentenari, amb la participació del club local i de les seleccions de Catalunya, França i Suïssa.

Horaris i àrbitres
Dijous 11 de juny, 20:30h
Espanya – Xile
Àrbitres: Angel Tavera i Ivan González

Divendres 12 de juny, 20:30h
Club Esportiu Noia Freixenet – Combinat Capital del Cava
Àrbitres: Josep Gómez i Daniel Pico

Dissabte 13 de juny, 21h
Final Copa Capital del Cava
Àrbitres: Antonio Gómez i Óscar Valverde

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com