L’Olímpic de l’Ateneu, seu de la Final a 4 de la Lliga Catalana

El cap de setmana del 12 i 13 de setembre, Sant Sadurní d’Anoia acollirà la Final a 4 de la Lliga Catalana, que aquesta temporada tornarà a rodar a partir del 25 d’agost de la mà del Comitè Català d’Hoquei Patins de la Federació Catalana de Patinatge i l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins.

A la fase final d’aquesta competició, els primers de cada grup i, el millor segon, es jugaran el títol a l’Olímpic de l’Ateneu.

Els equips que participaran en aquesta renovada competició són:

grup A: Barcelona, Alcoi, Igualada i Caldes.

grup B: Vendrell, Vilafranca, Lleida i Lloret

grup C: Noia Freixenet, Reus, Voltregà i Calafell

 

Activitats paral·leles
A més de les dues semifinals -dissabte tarda- i de la final -diumenge al migdia-, durant el cap de setmana està previst que s’organitzin activitats paral·leles, com la Lliga Catalana Mixta en les categories de prebenjamí i minifem.

 

El Pavelló Olímpic de l’Ateneu
Va ser inaugurat l’any 1980 i té una capacitat per a 1.500 espectadors. Entre les competicions organitzades en aquest pavelló hi ha el Campionat d’Europa Júnior seleccions 1984, la Copa del Rei 2001 i la Copa de la Reina 2008.

A més de ser subseu olímpica l’any 1992, l’Ateneu també ha viscut la 9ª Festa Torneig Joan Petit 2009, la Copa Continental 2010, la Supercopa d’Espanya 2011 i els partits d’anada de la Supercopa d’Espanya 2012 i de la Copa Continental 2014.

Fa un any, el Club Esportiu Noia Freixenet ja va organitzar la Copa del Tricentenari, amb la participació del club local i de les seleccions de Catalunya, França i Suïssa. Finalment, el passat mes de juny, l’Olímpic va acollir la primera edició de la Copa Capital del Cava.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com