L’Olímpic torna a viure una nit estel·lar d’hoquei europeu

|NOIA FREIXENET 6-0 HC MONTREUX|

El Noia Freixenet ha tornat a la màxima competició europea de la millor manera que ho podia fer: guanyant d’una forma àmplia (6-0) al Montreux suís. Aquesta victòria permet continuar somiant. Permet sumar els tres primers punts de la fase de grups de la Lliga Europea.

El conjunt suís va començar sòlid en defensa, impedint que el Noia Freixenet pogués obrir el marcador abans del minut 9 de partit, quan Sergi Llorca va protagonitzar el primer gol de la nit. Però, tot i la dificultat de poder executar cara a porteria, abans d’arribar al descans Edu Fernandez va saber transformar una pena màxima fent pujar el 2-0 a l’electrònic.

A l’inici de la segona part, la història es va repetir. Un Montreux tancat en defensa impedia que el Noia Freixenet ampliés el seu avantatge de gols. Fins al minut 39. A onze del final. Quan Sergi Aragonès va obrir la caixa de l’espectacle. Set minuts i quatre gols: un del propi Aragonès i tres d’Humberto Mendes. Un èxtasi final que va permetre a l’afició tornar a somiar amb una gran temporada d’hoquei europeu, després que Martí Zapater deixés la porteria a zero.

Amb aquesta victòria, el Noia Freixenet es col·loca líder del grup D de la Lliga Europea, empatat a punts amb el Benfica però amb el gol average general a favor. El dissabte 17 de novembre es disputarà la segona jornada de la fase de grups amb el Monza – Noia Freixenet i el Montreux – Benfica.

L’activitat no s’atura i aquest dimarts el Noia Freixenet jugarà a la pista del Reus Deportiu. Serà a les 21h i en directe per Esport. El proper partit a l’Olímpic serà dissabte, a les cinc de la tarda, contra l’Alcobendas.

Sergi Llorca ha inaugurat el marcador de falta directa (foto: Ivan Gómez)

El tercer gol de la nit ha estat obra del sadurninenc Sergi Aragonès (Foto: Ivan Gómez)

NOIA FREIXENET: Zapater, Esteller, Costa, Aragonès i Llorca -cinc inicial- Mendes, Grau, Edu Fernández i Roger Montserrat.

HC MONTREUX: Oberson, Armero, Ferreira, Silva i Soler -cinc inicial- Marc Monney, Duvoisin i Vaucher.

GOLS: 1-0 Llorca (9 FD), 2-0 Edu Fernández (20 penal), 3-0 Aragonès (43), 4-0 Mendes (43), 5-0 Mendes (44) i 6-0 Mendes (46).

ÀRBITRES: Thomas Ullrich i Thomas Ehlert (Alemanys). Han assenyalat 14 faltes al Noia i 8 al Montreux. Targeta blava per Aragonès i Da Silva (x2).