L’últim entrenament a l’Olímpic de l’Ateneu

El primer equip del Club Esportiu Noia Freixenet ha realitzat, aquest divendres, l’últim entrenament al Pavelló Olímpic de l’Ateneu.

En els propers dies s’iniciaran unes obres que permetran canviar la teulada, amb l’objectiu de retirar les plaques d’amiant existent; a més de reforçar l’estructura actual del pavelló i dur a terme accions relacionades amb la seguretat contra incendis.

Ara que finalitza aquesta primera fase de la pretemporada, Ferran López destaca que “portem nou sessions i el que estem fent ara és conèixer-nos. Ens estem apropant uns als altres ja que sempre que hi ha un entrenador nou hi ha coses canvien”.

En aquest sentit, el tècnic sadurninenc ressalta el fet que “m’he trobat un equip amb certs automatismes molt ben aplicats i treballats” un equip que, alhora, “també té molta empenta i il·lusió”.

En relació a la nova etapa que ara comença i que obligarà al Club Esportiu Noia Freixenet a entrenar i jugar fora de Sant Sadurní, López explica que “com a entitat ens ho hem de prendre d’una manera positiva perquè al final és un bé per nosaltres i pels que estimem el Club”.

Finalment, tot i reconèixer “que genera un handicap“, el tècnic sadurninenc assegura que “al mateix temps és una oportunitat per superar-nos, per no tenir excuses i per fer el que calgui”.

Cal recordar que el passat mes de juny els socis de l’entitat i de l’Ateneu Agrícola Noia, propietària dels terrenys, van acordar cedir-ne el dret d’ús. El cost d’aquesta primera fase de les obres, impulsades per l’Ajuntament de Sant Sadurní, és de 550.000 € i està subvencionada directament per la Diputació de Barcelona.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com