Marc Palau s’integra a la plantilla del primer equip

El Noia Freixenet 2015/16 continua prenent forma i tindrà a Marc Palau com una de les cares que l’integraran. El club sadurninenc i el jove jugador han arribat a un acord que el lligarà amb l’entitat de la Capital del Cava les tres properes temporades.

Durant aquesta temporada, Marc Palau ha reforçat al primer equip amb qui, el passat mes de setembre, va guanyar la Copa Continental contra el FC Barcelona. Un títol que se suma al seu palmarès i que ahir diumenge va ampliar amb la Copa ACHP de la lliga Sub23.

Palau va arribar al Noia Freixenet quan era infantil i, després d’una etapa de dos anys al Barça, aquesta temporada ha tornat a defensar els colors negre-i-vermell.

Al llarg de la seva trajectòria esportiva, el jove jugador Marc Palau també ha estat campió de Catalunya amb el Reus Deportiu (2008) i amb el Noia Freixenet (2011). A nivell de seleccions, és campió sub16 d’Espanya amb la catalana i campió d’Europa sub17 amb l’espanyola.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com