Martí Gabarró torna al Noia Freixenet

El davanter Martí Gabarró és un dels reforços de l’equip de Pere Varias per la temporada 2022/23

El de Torrelavit, que les dues darreres temporades ha jugat cedit al Parlem Calafell, arriba aquest curs al Noia Freixenet després de l’acord entre el club cavista i el Barça.

Ja amb la samarreta del Noia Freixenet, Gabarró ha assegurat que personalment “vinc d’una temporada on he gaudit molt i espero gaudir tant o més a partir d’ara amb els meus nous companys”. El de Torrelavit es marca com a objectiu “millorar individualment” i pensa que amb l’equip actual “podem competir per tot”.

“Vinc d’una temporada on he gaudit molt i espero gaudir tant o més a partir d’ara amb els meus nous companys”.

Nascut el 15/12/2001, Gabarró va començar a patinar a Torrelavit i es va formar a les categories inferiors de l’equip de Sant Sadurní on es va proclamar campió de Catalunya i d’Espanya infantil el 2017. La temporada passada va aixecar la WS Europe Cup i va quedar sisè classificat a la fase regular de la Parlem Ok Liga, disputant els quarts de final del play-off pel títol davant el Noia Freixenet.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com