Martí Zapater continuarà un any més a l’Olímpic

El jove porter Martí Zapater continuarà, un any més, defensant la porteria de l’Olímpic de l’Ateneu. Amb el primer equip del Noia Freixenet ha disputat 9 partits d’Ok Lliga i un de competició europea.

El vilanoví s’ha mostrat molt content per la renovació renovació i assegura que “sempre ha sigut la primera opció per seguir en el meu futur”. Zapater desitja “acabar aquesta temporada de la millor manera possible i encarar la següent amb moltes ganes i nous objectius.”

Zapater va arribar a la Capital del Cava l’estiu passat, provinent del Moritz Vendrell. Va iniciar la seva trajectòria esportiva als tres anys amb el SAMA de Vilanova i la Geltrú i, als sis, va començar a jugar com a porter al CP Vilanova. Abans d’arribar al Noia Freixenet va passar per les categories formatives del Moritz Vendrell, on va debutar a l’Ok Lliga, i amb qui va disputar campionats de Catalunya i d’Espanya.

A nivell de seleccions, Zapater ha disputat els World Roler Games del 2017 i dos campionats d’Europa sub17 amb la selecció espanyola, així com també ha jugat amb la selecció catalana sub16 i la Barcelona sud.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com