Martí Zapater, dues temporades més al Noia Freixenet

El Club Esportiu Noia Freixenet i Martí Zapater han arribat a un acord perquè el jove porter continuï al club sadurninenc les properes dues temporades. Aquesta és la segona temporada de Zapater a l’Olímpic de l’Ateneu i ha disputat, com a porter titular, 13 partits d’Ok Lliga, quatre de Lliga Europea i els quarts de final de la Copa del Rei de Reus.

Zapater assegura que “estic molt content d’haver renovat amb el Noia Freixenet i poder repetir, en els propers anys, les temporades que hem fet tant l’anterior com aquesta” A més, valora molt positivament aquesta temporada “perquè encara estem lluitant per la tercera posició i la segona; i haver-nos classificat per la Lliga Europea a falta de quatre jornades és un punt a favor”.

Zapater va arribar a la Capital del Cava fa dos anys. Va iniciar la seva trajectòria esportiva als tres anys amb el SAMA de Vilanova i la Geltrú i, als sis, va començar a jugar com a porter al CP Vilanova. Abans d’arribar al Noia Freixenet va passar per les categories formatives del Moritz Vendrell, on va debutar a l’Ok Lliga, i amb qui va disputar campionats de Catalunya i d’Espanya.

A nivell de seleccions, Zapater ha disputat els World Roller Games del 2017, la Copa de les Nacions de Montreux d’aquesta passada setmana santa, dos campionats d’Europa sub17; així com també ha jugat amb la selecció catalana sub16 i la Barcelona sud.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com