Càstig excessiu a l’Olímpic

|NOIA FREIXENET 0-4 REUS DEPORTIU|

El Noia Freixenet no ha pogut puntuar en l’estrena a casa d’aquesta segona volta i ha vist com un Reus Deportiu amb menys ocasions però més efectiu, s’ha imposat amb un marcador desmesurat. Els del Baix Camp s’escapen en la lluita per la tercera plaça deu punts per sobre els negre i vermells, que són cinquens.

El partit ha començat amb ocasions més clares a la porteria de Candid Ballart que a la de Xus Fernández però avui els de Sant Sadurní no han estat encertats i han vist com el domini en bona part de la primera meitat ha resultat estèril. Quan mancaven cinc minuts pel descans, els col·legiats han mostrat una targeta blava a Martí Casas suposant la falta directa que ha transformat l’especialista Raül Marín, fent pujar un injust 0-1 al lluminós.

Només dos minuts després ha arribat la desena falta de l’equip visitant. Ballart ha guanyat la partida a Casas en l’execució de la directa i ha permès als de Jordi Garcia marxar amb un avantatge mínim al descans.

A la represa s’ha repetit el guió. Els de Pere Varias han creat més perill però els pals i Ballart s’han encarregat de mantenir el caseller local a zero. Al ’32, quan més a prop es veia el gol de l’empat, els reusencs en un exquisit moment de forma (en els quatre partits del 2018 han sumat quatre victòries, 20 gols a favor i només 1 en contra) feien el 0-2 obra de Romà Bancells, que ha rematat una bona assistència d’Albert Casanovas.

Nil Roca i Joan Salvat lluiten per la bola (foto: Ivan Gómez)

Res a retreure a l’actitud del conjunt de la Capital del Cava que, malgrat aquest gerro d’aigua freda, ha seguit buscant el gol que els hauria posat dins el partit, així com la resposta de l’Olímpic de l’Ateneu, que ha aplaudit des de les graderies l’esforç dels seus. Tot i així, la bola no ha volgut entrar a la porteria rival i el conjunt tarragoní ha fet el gol de la tranquil·litat a manca de 10 minuts pel final, en una altra directa executada per Marín.

Al ’42 Casas ha enviat una directa al ferro i poc després Àlex Rodríguez ha anotat el definitiu 0-4 que deixava un desproporcionat resultat a l’electrònic de l’Olímpic al final dels 50 minuts.

Mal començament d’any pels sadurninecs que s’han quedat sense anotar per primer cop aquesta temporada. L’equip entra ara en una fase més relaxada del calendari en la que es desplaçarà a Alcoi, rebrà el Lloret i visitarà l’Igualada abans de disputar la Copa, del 22 al 25 de febrer a Lloret de Mar.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Arnau Xaus, Nil Roca i Sergi Llorca -cinc inicial- Martí Casas, Humberto Mendes, Jordi Del Amor i Sergi Aragonès.

REUS DEPORTIU: Càndid Ballart, Romà Bancells, Albert Casanovas, Marc Torra, Raül Marín -cinc inicial- Joan Salvat i Àlex Rodríguez.

GOLS: 0-1 Marín (20 fd), 0-2 Bancells (32), 0-3 Marín (40 fd) i 0-4 Rodríguez (44).

ÀRBITRES: Sr. Valverde i Sr. De la Hera. Han assenyalat 14 faltes al Noia i 17 al Reus. Targeta blava per Martí Casas (Noia)