Més que tres punts

NOIA FREIXENET |7-3| FINQUES PRATS LLEIDA

El Noia Freixenet s’exhibeix davant la seva afició superant àmpliament el Finques Prats Lledia per enfilar-se a la tercera posició

Festival a l’Olímpic de l’Ateneu en aquesta jornada intersetmanal on els de Pere Varias s’han fet clarament amb la victòria davant d’un dels grans equips de la competició.

Eloi Mitjans ha obert la llauna amb un gol matiner al ‘2 després de conduir la bola per darrera la porteria i sorprendre Martí Serra. Al ‘7 Bruno Di Benedetto ha empatat però Xus Fernández ha evitat que els visitants s’avancessin a l’electrònic aturant una falta directa a Oriol Vives per blava a Xavi Costa. Al ’14 el d’Amposta ha estat l’encarregat de fer el 2-1 rematant una assistència de Mitjans que, només tres minuts després, ha signat el 3-1 amb una gran canonada.

El partit ha seguit intens sobre el terratzo de l’Olímpic i Xus Fernández al ’19 ha aturat una altra directa en aquest cas a Sergi Folguera. Per contra, el Noia Freixenet ha augmentat distàncies amb una diana de Roc Pujadas a poc més d’un minut per arribar al descans amb un còmode 4-1.

A la segona meitat ha continuat la superioritat dels locals que haurien pogut fer el cinquè gol de la nit si Mitjans hagués transformat una falta directa al ’27. Només un minut després qui sí que ha vist porteria ha estat el capità Aleix Esteller, que ha rematat a boca de canó una assistència de Pujadas

El Noia Freixenet no afluixa i arrodoneix la golejada

Al ’32 ha arribat la 10a falta dels de Sant Sadurní i, tot i que Xus Fernández ha aturat el llançament inicial de Vives, el jugador del Lleida ha aprofitat el refús per retallar distàncies al marcador amb el 5-2.

Els cavistes no han volgut deixar que el seu rival agafés aire i Bargalló amb una potent canonada (’34) i Costa aixecant i picant davant Martí Serra (’36) han col·locat el 7-2 que ha desfermat l’eufòria entre els aficionats de l’Ateneu.

Xus Fernández ha tornat a aturar una directa de Di Benedetto al ’38 per blava a Roc Pujadas, però no ha pogut fer res al ’42 perquè Vives fes el 3r dels visitants des del punt de penal.

Els últims 5 minuts de partit han estat plàcids pels de Pere Varias i ha donat entrada a Adrià Ballart, que ha disputat els seus primers minuts a casa aquesta Ok Lliga després de superar la lesió al turmell, i al júnior Guillem Monserrat, que avui ha entrat a la convocatòria en el lloc de Toni Salvadó i d’aquesta manera ha debutat amb el primer equip del Noia Freixenet.

Després del 7-3 el marcador no s’ha mogut més i els negre i vermells han sumat tres punts molt valuosos contra un rival directe que els val per pujar fins a la tercera posició (amb un partit menys) i disposar del golaverage favorable respecte el Finques Prats Lleida de cara a la classificació final pel Play Off.

Amb l’ajornament del matx de dissabte a la pista del Garatge Plana Girona, el pròxim compromís de l’equip sadurninenc serà dimarts 8 de febrer amb la visita del Corredor Mató Palafrugell en el partit endarrerit de la jornada 14.

La Fitxa:

CE NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Bargalló, Eloi Mitjans i Roc Pujadas -cinc inicial- Xavi Costa, Alex Joseph, Adrià Ballart i Guillem Monserrat.

FINQUES PRATS LLEIDA: Martí Serra, Bruno Di Benedetto, Joan Cañellas, Oriol Vives i Sergi Folguera -cinc inicial- Jepi Selva, Jordi Badia i Sergi Duch.

GOLS: 1-0 Mitjans (2), 1-1 Di Benedetto (4), 2-1 Costa (14), 3-1 Mitjans (17), 4-1 Pujadas (23), 5-1 Esteller (28), 5-2 Vives (32), 6-2 Bargalló (34), 7-2 Costa  (36) i 7-3 Vives (42 penal).

ÀRBITRES: Rubén Fernández i Daniel Villar. Han assenyalat 17 faltes als locals i 11 als visitants. Targeta blava per Costa i Pujadas del Noia Freixenet.