Nil Roca jugarà dissabte el seu últim partit amb el Noia Freixenet

El jove Nil Roca tancarà aquest dissabte una etapa de dues temporades al Club Esportiu Noia Freixenet. En el seu pas per la Capital del Cava ha completat la seva etapa formativa i ha gaudit d’un paper rellevant en una de les millors temporades del Noia Freixenet a l’Ok Lliga.

Nil Roca jugarà dissabte el seu últim partit a l’Olímpic amb el Noia Freixenet estant «molt orgullós d’haver format part d’aquest Club, d’haver pogut defensar aquesta samarreta històrica i sentint-se estimat per l’afició sadurninenca».

Roca tanca una etapa on s’ha «sentit com a casa» i que li ha permès «millorar molt com a jugador aquests dos anys, gràcies als meus companys i a l’equip tècnic, en especial a l’entrenador Pere Varias».

A més, també ha reconegut que aquest «ha estat un any molt bo, que teníem un molt bon equip i això ens ha permès aconseguir la quarta plaça de l’Ok Lliga, un premi que no és fàcil d’aconseguir».

Nil Roca va començar la seva trajectòria esportiva (2000) a l’Arenys de Munt fins que dotze anys més tard, va incorporar-se als equips formatius del Barça, on ja va disputar partits amb el primer equip.

El seu palmarès consta d’una Ok Lliga (2015/16), una Copa del Rei (2016), una Copa Continental (2015), una Supercopa d’Espanya (2015), un WRG (2017), el títol de lliga de Primera Divisió estatal (2015/16), una Copa de la Princesa (2016), quatre campionats d’Espanya i de Catalunya des d’infantil a júnior amb el Barça i un Campionat d’Espanya i de Catalunya amb l’infantil de l’Arenys.

Foto: Ivan Gómez

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com