No afluixen

VOLTREGÀ STERN MOTOR |3-6| NOIA FREIXENET

El Noia Freixenet goleja el Voltregà a domicili i segueix lluitant per la tercera plaça

Els sadurninencs, amb les baixes de Roc Pujadas sancionat i Adrià Ballart a la banqueta, encara recuperant-se de la seva lesió, sabien que caldria remar fort per treure un resultat positiu de la seva visita a l’Oliveras de la Riva, on tot i el resultat final, han hagut de treballar de valent per emportar-se els tres punts davant un voluntariós equip osonenc.

L’ex-negre-i-vermell Gerard Teixidó ha avançat els locals quan només s’havien disputat 4 minuts de joc, i tot i que la intensitat del duel s’ha mantingut durant bona part del primer període, el marcador no s’ha tornat a moure fins als últims minuts. Primer ha empatat Eloi Mitjans al ’16 des del punt de falta directa fruit d’una blava que ha vist Marc Palazón. Dos minuts més tard, Jordi Bargalló ha enviat un llançament creuat al pal de la porteria defensada per Miquel Estrada i a 3 pel descans Aleix Molas ha vist la blava amb el joc aturat. No hi ha hagut falta directa, però el Noia Freixenet ha aprofitat la superioritat numèrica per capgirar el marcador mitjançant Xavi Costa, que ha signat l’1-2 amb el que s’ha arribat a la mitja part.

Quan només havia passat un minut i mig de la represa Bargalló ha vist una targeta blava, però Blai Roca s’ha encarregat d’evitar el 2-2 de Teixió aturant la falta directa. Palazón, però, ha aprofitat la superioritat numèrica per posar de nou les taules al marcador. Una blava per Canal per joc perillós amb l’estic ha deixat amb superioritat numèrica als de la Capital del Cava que han forçat una nova blava, en aquest cas per Teixidó. Estrada ha aturat la directa a Mitjans, però el sadurninenc si que ha pogut transformar el 2-3 uns minuts després, quan ha arribat la 10a falta dels locals.

El Noia Freixenet s’imposa en el tram final

Al 34, tot i jugar amb inferioritat numèrica, Bargalló ha protagonitzat una gran conducció coast to coast marca de la casa i l’ha servit perquè Costa al segon pal augmentés distàncies amb el 2-4. Al 35 Palazón ha vist la seva segona blava per travar a Bargalló quan el sadurninenc marxava al contraatac i Mitjans, de nou, ha sorprès Estrada des dels 7,40m per fer pujar el 2-5.

El Voltregà Stern Motor no havia dit l’última paraula i ha retallat distàncies al 37 mitjançant Canal i Mitjans no ha pogut fer el 6è de falta directa quan Teixidó ha vist la seva segona blava de la nit. Canal tampoc ha pogut transformar una directa al 43 i la sentència ha arribat de l’estic de Costa a 4 minuts pel final, després d’una bona jugada individual del d’Amposta.

Amb el 3-6 final el Noia Freixenet s’ha emportat tres punts molt valuosos cap a Sant Sadurní i es manté en la lluita pel tercer lloc. Els de Pere Varias es posaran al dia a la Parlem Ok Liga amb la disputa del partit ajornat a la pista del Garatge Plana Girona el pròxim cap de setmana.

La Fitxa:

VOLTREGÀ STERN MOTOR: Miquel Estrada, Marc Palazón, Aleix Molas, Gerard Teixidó i Arnau Canal -cinc inicial- Pol Molas, Humbert Serra i Èric Vargas.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvad´ó, Xavi Costa i Eloi Mitjans -cinc inicia´l- Jordi Bargalló i Àlex Joseph.

GOLS: 1-0 Teixidó (4), 1-1 Mitjans (16 fd), 1-2 Costa (23), 2-2 Palazón (27), 2-3 Mitjans (33 fd), 2-4 Costa (34), 2-5 Mitjans (35 fd), 3-5 Canal (37) i 3-6 Costa (46).

ÀRBITRES: Josep Antoni Ribó i Xavier Buixeda. Han xiulat 14 faltes als locals i 10 als visitants. Han mostrat 7 targetes blaves al Voltregà, Marc Palazón (x2), Teixidó (x2), Canal (x2) i A. Molas i 1 a Bargalló pel Noia Freixenet.