Noia Freixenet – Barça a les semis de la Frit Ravich Lliga Catalana

NOIA FREIXENET |6-2| CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL

Els de Sant Sadurní golegen els empordanesos i disputaran la següent ronda davant l’actual campió

El Noia Freixenet va superar àmpliament al Corredor Mató Palafrugell en un partit igualat a la primera meitat on Jordi Bargalló va inaugurar l’electrònic al minut 11 assistit al segon pal per Toni Salvadó en un contraatac. Al 16 Eloi Mitjans va enviar una directa al travesser i dos minuts després, un Palafrugell insistent va fer l’1-1 mitjançant Marc Figa.

Els cavistes es van tornar a avançar al ’19 amb un contraatac culminat pel capità Aleix Esteller, rebent sol al segon pal una altra assistència de Salvadó. Abans del descans, el Palafrugell hauria pogut empatar de falta directa, però el llançament d’Adrián Candamio va topar amb el ferro de la porteria sadurninenca.

A la segona meitat el partit es va desequilibrar pel cantó negre i vermell. El Noia Freixenet va fer el 3-1 amb un llançament de Bargalló que va topar amb Romà Bancells i va acabar sorprenent al porter Xevi Puigbí. Dos gols de Xavi Costa (al ’30 des del punt de penal i al ’33 en un u contra u davant Puigbí) van fer pujar el 5-1 a l’electrònic de l’Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit.

Al ’36 els gironins podrien haver retallat distàncies, però Blai Roca va aturar una directa a Borja Ramón. Dos minuts més tard, Mitjans transformava un penal i als darrers minuts Sergi Canet va fer el definitiu 6-2.

Amb aquesta golejada els de Pere Varias passen a semifinals on l’espera el Barça, amb qui van disputar la final d’aquesta competició el curs passat. El partit serà divendres a les 19h i es podrà seguir en directe per Esport3 i Ràdio Sant Sadurní.

La Fitxa:

NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Xavi Costa, Toni Salvadó, Alex Joseph i Gerard Monserrat.

CORREDOR MATÓ PALAFRUGELL: Xevi Puigbí, Romà Bancells, Marc Figa, Caco Ceschin i Sergi Canet -cinc inicial- Adrián Candamio, Borja Ramón i Gerard Arena.

GOLS: 1-0 Jordi Bargalló (11), 1-1 Figa (16), 2-1 Esteller (19), 3-1 Bencells (28 pp), 4-1 Costa (30 penal), 5-1 Costa (33), 6-1 Mitjans (38 penal) i 6-2 Canet (47).