Noia Freixenet – Parlem Calafell: derbi penedesenc als quarts de la Copa

Aquest dimarts ha tingut lloc el sorteig dels encreuaments de la Copa del Rei. L’atzar ha determinat que el Noia Freixenet, partint com a cap de sèrie, es vegi les cares amb l’equip organitzador, el Parlem Calafell en un dels partits que es disputaran el dijous 7 de març.

En el mateix quadre dels cavistes, i també el dijous, s’enfrontaran el Sant Just i l’Alcoi, i a la jornada de divendres els partits seran Barça – Reus Deportiu i Voltregà – Igualada.

L’acte, presentat pel periodista vilanoví Gerard Romero, ha tingut lloc a l’ermita de Sant Miquel de Segur de Calafell i ha comptat amb la presència d’autoritats locals, el president de la RFEP, Carmelo Paniagua, entrenadors i jugadors dels equips participants. Aquest any la competició arriba a la seva 80a edició i es disputarà per segon any consecutiu al Pavelló Joan Ortoll que, com a mínim, acollirà l’esdeveniment les dues pròximes temporades.


Humberto Mendes:

“Esperem que vingui molta gent de Sant Sadurní i puguem donar-los una alegria”


Pere Varias:

“No era el rival desitjat. Som conscients de la dificultat, però vindrem amb l’objectiu de classificar-nos per les semis”


Cinquena edició de la Minicopa

Després de l’èxit de la passada edició, aquest any es tornarà a disputar la Minicopa, on participaran els mateixos equips en categoria Infantil i amb els mateixos encreuaments i format que la competició Sènior. La temporada passada el Noia Freixenet va quedar subcampió del torneig després de caure davant el Barça.

foto: David Valiente

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com