Nou de nou abans del ‘Tourmalet’

SOLIDEO PHC ST CUGAT 0-5 CE NOIA FREIXENET

El Noia Freixenet supera clarament el Solideo Sant Cugat i ja suma nou punts sobre nou en la millor arrencada dels sadurninencs a l’OK Liga

El Noia Freixenet no ha donat opcions al recentment ascendit Solideo Sant Cugat i ja suma nou punts de nou possibles en aquest inici de la Parlem OK Liga, un registre inèdit fins ara pels cavistes en aquesta competició que els permet ser tercers i aguantar el pols amb Barça i Deportivo Liceo.

Els de Sant Sadurní han fet un partit molt seriós que han dominat de principi a fi, amb una gran seguretat al darrere, un impecable Blai Roca sota pals i efectivitat de cara a porteria. Després d’uns primers minuts de tempteig, el capità Aleix Esteller ha avançat els negre-i-vermells a l’11 amb un llançament des de la frontal i poc després Martí Gabarró ha col·locat el 0-2 al marcador aprofitant una assistència de Kyllian Gil al segon pal.

Durant el darrer tram de la primera meitat els dos equips s’han carregat de faltes i han arribat als últims minuts vorejant la directa. Abans del descans, Esteller ha tornat a perforar la porteria de Baptiste Bonneau amb un gol marca de la casa, desviant un llançament de Jordi Bargalló des de fora l’àrea en una jugada d’estratègia a la sortida d’una falta.

La segona meitat ha començat amb un avantatge còmode pels de Pere Varias i quan només havien passat cinc minuts un contraatac fulminant dels sadurninencs ha deixat Eloi Mitjans sol davant Bonneau que no ha perdonat per fer el quart.

Seguretat en defensa per evitar sorpreses

El Noia Freixenet dominava i Blai Roca ha seguit amb el seu recital particular desbaratant les arribades dels locals, que han desaprofitat dues directes consecutives i un penal que els podrien haver posat dins el partit.

Al 43 Gabarró no ha pogut transformar la directa acumulativa dels vallesans i a 2.30 pel final Blai Roca ha tornat a aparèixer per aturar un penal a Tomás Villares. Els cavistes no havien saciat encara la seva fam de gols i el capità Esteller ha arrodonit la golejada amb el seu hat-trick particular a menys d’un minut del final, quedant-se tot sol davant el francès Bonneau després d’una gran jugada individual d’Eloi Mitjans.

Tercera victòria dels sadurninencs que ja sumen nou punts dels nou possibles i es situen tercers, per darrere Barça i Deportivo Liceo, sent els tres únics equips que poden comptar els partits per victòries. Els cavistes ja pensen en la visita del Reus Deportiu Virginias (Diumenge 25, 20 h – Esport3) en l’inici del ‘Tourmalet’ que els enfrontarà a roig-i-negres, verd-i-blancs i blaugrana de manera consecutiva.

La Fitxa:

SOLIDEO PCH SANT CUGAT: Baptiste Bonneau, Pol Galbas, Carles Domènech, Pau Gilabert i Xavier Serrallonga -cinc inicial- Joan Farnés, Tomás Villares, Abel Moya i Lucas Vicen.

CE NOIA FREIXENET: Blai Roca, Aleix Esteller, Toni Salvadó, Jordi Bargalló i Eloi Mitjans -cinc inicial- Xavi Costa, Kyllian Gil, Martí Gabarró, Adrià Ballart i Jan Marimón.

GOLS: 0-1 Esteller (11), 0-2 Gabarró (13), 0-3 Esteller (22), 0-4 Mitjans (30) i 0-5 Esteller (49).

ÀRBITRES: David Calonge i Joel Garcia. Han assenyalat 14 faltes als locals i 12 als visitants. Targeta blava per Bargalló (Noia).