Pere Varias deixarà de ser l’entrenador del Noia Freixenet a final de temporada

L’actual entrenador del primer equip del club, Pere Varias, deixarà el seu càrrec al final d’aquesta temporada tot i els esforços de l’àrea esportiva per assegurar la seva continuïtat.

Després de tres anys exigents al capdavant del cos tècnic del primer equip, el sadurninenc, ha decidit prendre distància i posar punt final a una segona etapa plena de competició amb la consecució d’un títol, la Lliga Catalana a l’inici de la temporada 2023-24, i de moment amb l’equip en el segon lloc a l’Ok Lliga i amb la classificació per a la Copa del Rei com a cap de sèrie.

El CE Noia Freixenet agraeix molt la seva dedicació, compromís i treball al capdavant del primer equip i també la seva predisposició per continuar ajudant el club.

El coneixement d’aquesta notícia fa que l’àrea esportiva ja treballi amb la mirada posada a donar un aire nou a l’equip i al club per a la temporada 2024/25, amb l’inici d’un projecte que permeti que l’equip continuï en posicions capdavanteres i amb opcions de competir amb garanties en qualsevol competició.

fotos: Eva Pedrola (cenoia.com)

Varias: “Deixo de fer d’entrenador, però no deixaré de seguir l’equip

El sadurninenc ja ho ha comunicat a l’equip i ha adreçat una carta de comiat agraïnt el suport de les diferents juntes directives amb les que ha treballat, jugadors i membres de l’staff que, segons assegura ell mateix en el text, son part “del que puc considerar com a èxit, que és poder mantenir al Noia Freixenet a les places capdavanteres”

El tècnic també espera poder complir els reptes que queden d’aquí a final de temporada: “Tant de bo puguem mantenir aquesta segona plaça a la lliga regular, tant de bo els play-offs se’ns puguin donar bé i perquè no somiar amb la Copa, que hi anem com a caps de sèrie.”

Varias també ha adreçat també un agraïment a l’afició: “Sempre he tingut la sensació que l’he tingut al costat, sempre m’han donat suport. Saben que soc un més del Noia, un aficionat més del Noia. Deixo de fer d’entrenador, però no deixaré de seguir-lo.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com