Pere Varias: “Depenem exclusivament de nosaltres per mantenir la quarta posició”

L’entrenador del Noia Freixenet ha parlat de la derrota per 6-3 d’ahir davant el Lleida. En declaracions a Ràdio Sant Sadurní, Varias creu que la valoració “és negativa en tots els sentits”. “No tant per la derrota, si no perquè segurament ha estat el pitjor partit que hem fet aquesta temporada.” El tècnic sadurninenc veu el resultat exagerat, i afirma que “el Lleida va ser millor al llarg els 50 minuts, però potser la diferència de tres gols és injusta. Els vam competir de tu a tu als primers minuts. El seu 4-2 ens va fer molt de mal i ens va obligar a obri-nos més i l’encert a porteria va ser determinant.”

“Dissabte contra el Voltregà és un partit clau i animo a la gent que vingui a donar-nos suport.”

De cara a les següents jornades, Varias és positiu: “L’equip es mereix tota la confiança del món. Ahir va ser un accident, l’equip es refarà i hem de ser optimistes de cara al futur. El millor de tot és seguim depenent exclusivament de nosaltres per mantenir la quarta plaça.” i del proper partit davant el Voltregà creu que “és un partit clau i animo a la gent que vingui a donar-nos suport. Estic segur que gaudiran d’un bon espectacle.”

“L’equip es mereix tota la confiança del món”.

Pel que fa als objectius de cara al tram final de temporada, el sadurninenc pensa que “l’important és sumar, i si és de tres en tres, millor. Tots els punts són bons i crec que haurem de ratllar la fita dels 50. Aquest ha de ser el nostre objectiu i quan abans ho puguem aconseguir, millor.”

Avui el primer equip ha tingut descans. Dijous hi haurà sessió de vídeo i entrenament per preparar la visita del CP Voltregà a l’Olímpic de l’Ateneu, aquest dissabte a les 19:30h.


Escolta l’àudio sencer de l’entrevista a Pere Varias.


Foto: Edgar Mata

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com