Pere Varias: “El Noia Freixenet tindrà les seves opcions si fem les coses ben fetes”

Pere Varias ha assegurat, aquest dimarts, que “el Noia Freixenet tindrà les seves opcions si fem les coses ben fetes” a la Golden Cup que es disputarà a la Corunya durant la Setmana Santa. Ho ha fet després de conèixer que el conjunt sadurninenc ha quedat enquadrat al grup D de la primera fase de la competició, on s’haurà d’enfrontar a l’Oliveirense i al Virginias Reus Deportiu.

A més de valorar el grup com a complicat, Varias ha posat en valor que “és un grup molt obert, on tots tres equips tindrem moltes opcions a classificar-nos”. No obstant, recorda que “ens trobem davant d’un transatlàntic com l’Oliveirense amb jugadors d’un talent espectacular” i que amb el Reus “ens coneixem més, un equip contra qui estem competint la tercera plaça a la Parlem Ok Lliga”.

Pel que fa a la Golden Cup valora “positivament que es pugui dur a terme aquesta competició que desitjàvem, no en el format que haguéssim volgut, però com a mínim podrem competir a nivell internacional, que és el que tots desitjàvem”. Afegeix, també que “El fet que es faci a la Corunya i amb aquest format, té un punt atractiu semblant a la Copa, amb equips d’un nivell espectacular i bestial”.

Gerard Monserrat: “Tots els equips mostraran un gran espectacle al públic”

D’altra banda, Gerard Monserrat, que ha representat al Noia Freixenet en aquest sorteig, destaca que “ha quedat palès que la Golden Cup serà un torneig amb partits d’alt nivell, on tots els equips mostraran un gran espectacle al públic i on la classificació per la segona fase del torneig està oberta a tots els equips”. Així mateix ha recordat que “el Noia Freixenet lluitarà tots els partits que l’hi vinguin ja que històricament en aquestes competicions de curt format ha estat capaçde protagonitzar grans sorpreses”

Ha recalcat també que ‘’el principal objectiu és lluitar tots aquests partits” i “ha mostrat una ambició per competir en aquesta primera edició de la Golden Cup” assegurant que “si les coses es fan ben fetes hi haurà una bona recompensa’’

Finalment, Monserrat ha afegit que ‘’és una competició on hi participen els millors equips i jugadors del món i és un esdeveniment per gaudir al màxim del millor hoquei’’.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com