Pere Varias: “Hem competit millor del que diu el resultat”

“Avui era el quart partit en vuit dies, i amb un viatge pel mig, el cansament es nota.”

“Des de dimarts no hem pogut descansar com volíem, els jugadors han de treballar i estudiar, i no és excusa, però sí un hàndicap per a nosaltres.”.

“Crec que hem entrat bé al partit, els primers minuts i les primeres ocasions són nostres, però a diferència del dia del Liceo, les rotacions no ens han acabat de funcionar”.

“Quan semblava que estàvem superant el moment més crític de la primera part, hem encaixat el gol”

“Hem tornat a entrar molt bé a la segona part, però els gols, sobretot el tercer, ens han caigut com una llosa i no ens hem pogut aixecar”

“Hem perdut el primer punt, però ho continuarem intentant”

“Diumenge tenim una revàlida important. Crec que l’equip arribarà millor, més descansat i centrat en el segon partit de play-off, on l’equip estarà molt més sencer defensivament i ofensivament també. Hem perdut el primer punt, però ho continuarem intentant”.

“Ens ha faltat un punt d’intenció. Hem estat ben estructurats en atac, però no hem interpretat quan tocava ser més punyents.”

“El plantejament no canviarà gaire de cara diumenge. És la manera que ens ha portat a competir bé contra el Barça. Avui crec que hem competit millor del que diu el resultat.”

“Ens han fet moltes més ocasions i són justos guanyadors, però tampoc crec que ens hagi passat per sobre. Hem estat molt bé, però ells han estat molt efectius sobretot a la segona part”.

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com).

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com