Pere Varias: “La victòria ens donarà més confiança de cara a la Copa”

Pere Varias i Jordi Del Amor van parlar sobre la victòria a Les Comes (4-5) i de com veuen el partit de Copa de dijous.

L’entrenador sadurninenc declara que “l’equip treballa molt bé i veníem amb ganes  de sumar els tres punts. Les victòries sempre són un bàlsam” i assegura que la del passat dissabte és “molt important perquè ratifica la feina que estem fent i ens donarà més confiança, si cap, de cara a la Copa”. Encara sobre el partit de lliga, Varias diu que “amb el 2-4 vem intentat tenir possessions llargues però ells han aprofitat les poques errades que hem tingut”, i destaca l’efectivitat del conjunt arlequinat “Ells han estat molt efectius però nosaltres hauriem pogut acabar amb sis o set gols”.

Pel que fa al parit de quarts de la Copa, Pere Varias pensa que “hi ha dos factors que diferencien el partit: La competició no té res a veure i no necessites guanyar per quedar campió”. Sobre els cinc gols que es van repartir Llorca (x2), Roca, Casas i Aragonès el dissabte, el tècnic té molt clar que “aquest equip té gol i el reflex dels últims partits no era el real. Hi ha jugadors que s’han retrobat amb el gol i això els donarà molta confiança de cara el partit de dijous”.

Pere Varias:

“Aquest equip té gol i el reflex dels últims partits no era real”.

“Hi ha jugadors que s’han retrobat amb el gol i això els donarà molta confiança de cara el partit de dijous”.

Jordi Del Amor:

“L’equip està molt il·lusionat i estem treballant molt bé”.

“És la meva última Copa i porto 25 anys intentant guanyar-la”.

Del Amor, per la seva banda, creu que va ser “un partit una mica boig” i que tot començar molt bé i posar-se 1-4, “l’Igualada va apretar i va aconseguir ajustar el marcador“. El capità del Noia Freixenet diu que, a la Copa, “volíem arribar-hi amb bones sensacions de resultats. L’equip està molt il·lusionat i estem treballant molt bé. Ens feia falta fer gols”.

Wate“, que ja va anunciar la seva retirada un cop acabi la present temporada pensa que el proper dijous “el partit que ens trobarem també es decidirà al final i hem d’estar preparats” i espera poder aixecar un títol que li falta al seu palmarès “És la meva última Copa i porto 25 anys intentant guanyar-la”.

Escolta les declaracions de Pere Varias.

Escolta les declaracions de Jordi Del Amor.


Foto: Del Amor i Varias en una roda de premsa a la Copa del Rei 2016 a Reus. (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com