Pere Varias: “La victòria sempre dóna confiança”

El tècnic sadurninenc ha parlat de la victòria de dissabte passat davant el Voltregà per 5-0. En una entrevista a Ràdio Sant Sadurní Varias, s’ha mostrat molt content amb el seu equip i ha destacat l’actuació del porter Martí Zapater, que no va encaixar cap gol: “El Martí va fer un gran partit i en línies generals tot l’equip va estar a un nivell molt alt. Va ser un partit obert amb ocasions a banda i banda, probablement el Voltregà es mereixia fer algun gol i vam tenir la fortuna que el Martí va estar molt bé evitant ocasions clares. La victòria sempre dóna confiança, però acabar un partit a zero, encara més.”

Encara sobre la golejada davant els osonencs, l’entrenador del Noia Freixenet creu que són “tres punts més en el camí cap al nostre objectiu en una setmana amb dos partits aquests punts ens fan canviar el gust de boca amb el que agafem les vacances de Setmana Santa.”

“L’equip al llarg de la temporada ha fet mèrits suficients per sumar a qualsevol pista. El calendari és propici, però no és assequible”

Pel que fa al que queda d’aquí a final de temporada, Varias té clar que els partits a l’Olímpic són clau, “hem de fer valer el factor pista. Ens queden set partits i quatre són a casa. Sumant els 12 punts crec que asseguraríem la quarta plaça.”

Dels partits que resten a casa en destaca el darrer. “El partit més complicat que ens queda és el del Barça, podria ser que ells es juguessin el títol a l’Ateneu.” i pel que fa als desplaçaments, Varias no renuncia a puntuar lluny de Sant Sadurní: “L’equip al llarg de la temporada ha fet mèrits suficients per sumar a qualsevol pista.” El Noia Freixenet visitarà l’Asturhockey, el Vendrell i el Caldes, i afirma que “el calendari és propici, però no és assequible, haurem de lluitar molt. La lliga és molt molt dura i molt complicada a tot arreu. Malgrat que l’Asturhockey va últim, ha sumat vuit punts i no regalaran res. Caldes i Vendrell són dues pistes complicades pel Noia.”

“La victòria davant el Voltregà ens ha donat un bon gust de boca per agafar unes bones vacances.”

Ara l’equip de la Capital del Cava afronta quatre setmanes sense partit. Pere Varias assegura que aquests fet els afecta positivament, ja que, segons ell “l’equip necessitava desconnectar. Aquest trimestre hem tingut l’eliminació de la CERS i haver perdut als quarts de la Copa, i han sigut dues lloses que ens han afectat mentalment. El fet de poder acabar el trimestre amb una victòria davant el Voltregà ens ha donat un bon gust de boca per agafar unes bones vacances.”

Durant aquest període el Noia Freixenet realitzarà entrenaments de manteniment i no tornarà a la competició fins el 14 abril, amb la visita del Girona a l’Olímpic de l’Ateneu.


Escolta l’àudio sencer de l’entrevista a Pere Varias.


Foto: Ivan Gómez.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com