Pere Varias: “On les cames no arribin, l’alè de l’afició ens farà guanyar un metre més”

Pere Varias i Xavier Caldú han comparegut a la sala de premsa de l’Olímpic de Reus per valorar la victòria del Noia Freixenet davant el Caldes, que els classifica per jugar les semifinals.

Pere Varias:

“El partit ha estat molt igualat, tal com l’havíem previst. A l’últim partit de la primera volta, en calent, ja vaig dir que no volia el Caldes com a rival. La història del Noia ens obligava més a nosaltres.

“Mirarem de recuperar a tots els jugadors. El desgast físic pot ser un factor clau de cara les semifinals. El físio tindrà molta feina aquests dies. Haurem de fer rotacions més curtes i donar més protagonisme a l’Arnau Xaus i al Marc Palau

“Dissabte nosaltres hem de fer la feina sobre la pista, però si la gent ens recolza fins al final, on les cames no arribin l’alè de l’afició ens farà guanyar un metre més, i això és clau”

Xavier Caldú:

“No hem pogut marxar de dos gols en cap moment. Ells han estat capaços d’empatar-nos ràpidament. És un equip que fa temps que juguen junts i fa les coses molt ben fetes. Per Nosaltres no ha estat una sorpresa, sabíem que seria un partit molt complicat.”

“Sempre és bonic venir a jugar a Reus. Esperem que hi hagi un bon ambient i es vegin bons partits. És un plaer tornar a la meva segona casa”

“S’ha vist avui que, tot i ser un dijous a les set de la tarda, l’afició ha respost, i si una cosa té aquest Club és que en grans cites sempre hi són. Dissabte serà un gran dia, un gran partit de semis de Copa del Rei, a Reus que és bastant a prop… crec que l’afició respondrà!”

El rival a les semifinals de dissabte (19h) serà el FC Barcelona, que no ha tingut pietat de l’Igualada de Ferran López i la superat amb un contundent 8-0. Els altres dos semifinalistes es coneixeran avui divendres, amb la disputa dels altres dos partits de quarts: HC Liceo – CP Voltregà i CP Vic – Reus Deportiu.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com