Pere Varias: “Perdent de dos a manca de tres minuts, l’empat deixa un bon regust de boca”

Acabat d’arribar de Madrid, l’entrenador del Noia Freixenet, Pere Varias, ha definit el partit a la pista de l’ADISS Hockey Rivas com a “previsiblement complicat” pel fet que els madrilenys “es juguen la vida lluitant per la permanència”. El tècnic creu que el seu equip va fer “un partit molt seriós a la primera part, on segurament el resultat no feia prou mèrit al treball realitzat”. Per contra, Varias reconeix que “als primers set o vuit minuts de la segona part no vam estar gens fins i no vam interpretar bé el que necessitava el partit, vam concedir moltes contres i amb una d’elles ens van empatar”.

Tot i l’inici de la segona meitat, el sadurninenc creu que van competir bé “en una pista complicada, en unes condicions difícils per nosaltres, amb el desplaçament, la xafogor i la superfície, que malgrat ser terratzo, no hi estàvem prou còmodes”. Lluny d’utilitzar-ho com a excusa, l’entrenador del Noia Freixenet assegura que el seu equip “va continuar lluitant fins al final” i tot i que l’objectiu era la victòria, es mostra satisfet amb l’empat perquè “perdent de dos a manca de tres minuts, el gust de boca és diferent si hagués estat al revés”.

“Tornarem a sortir a guanyar i tant de bo aconseguim certificar la segona plaça”

Varias també ha valorat positivament l’empat del Deportivo Liceo a casa davant el Voltregà: “ens ajuda una mica. Teníem clar que havíem de sumar quatre punts a la pista del Rivas i a casa amb el Sant Just per no anar a la Corunya a jugar-nos-ho tot per la segona plaça. L’empat del Liceo ens dona més opcions”. Tot i que un empat la setmana vinent els serviria, el tècnic afirma que “tornarem a sortir a guanyar, que és pel que juguem sempre i tant de bo aconseguim certificar la segona plaça”.

Sobre l’aposta per retirar el porter els últims minuts, Varias diu que “sabíem que necessitàvem aquest punt i jugar de cinc sempre és una opció. Al Noia tenim la sort tenir jugadors talentosos que ho saben dur a terme i ho hem treballat força les últimes setmanes perquè ens pot ajudar molt, no només a la fase regular, sinó de cara el play off”.

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com).

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com