Pere Varias: “Tant de bo puguem fer valer el factor pista i classificar-nos per la final. Seria històric”

“Era un partit complicat, previsiblement. La llàstima ha sigut no poder-lo tancar en els 50 minuts”

“Hem estat molt seriosos. Només ens hem concedit una ocasió clara en tot el partit, que no fos a bola aturada o en superioritat, més enllà del xut exterior. Els quatre gols que hem encaixat han sigut de directa o amb la superioritat. Podem marxar molt contents”

“Hem fet un partidàs! En un escenari complicat per la sobreexcitació i perquè l’Igualada té bons jugadors i juguen amb un ritme molt alt”

“Tant de bo puguem fer valer el factor pista i classificar-nos per la final. Seria històric per nosaltres”

“L’Igualada ha defensat amb una intensitat molt alta, i ha estat molt bé els primers 25 minuts, però penso que a la segona part han afluixat una mica i hem començat a trobar opcions”.

“Amb l’1-2, si no ens arriben a empatar amb la directa, el partit era nostre. Hem tingut tres o quatre ocasions seguides”.

“Hem picat pedra en un partit semblant al de la segona volta, amb la diferència que allà anàvem perdent i aquí anàvem guanyant”.

“Ha sigut espectacular com hem amagat la bola quan hem aconseguit posar-nos per davant a la pròrroga. Hem estat bé, hem tret la contra per fer el sisè gol i la llàstima és que no hem estat del tots fins en alguna sortida de bola i ens han pogut generar perill”.

“El partit contra el Liceo serà complicat, dur, amb un rival que planteja un tipus de partit diferent, amb més continuitat en la intensitat defensiva. Juguem a l’Ateneu i tan de bo poguem fer valer el factor pista i classificar-nos per la final. Seria històric per nosaltres”.

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com).

https://twitter.com/cenoia/status/1795075820693684428

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com