Plantant cara

El Noia Freixenet protagonitza el millor partit de quarts de final de la Copa del Rei i es queda a les portes de poder donar la sorpresa després d’un final de partit polèmic. L’equip entrenat per Pere Varias va acabar queient, amb el cap ben alt, davant del campió de Copa, el Barça Lassa, per 4-2, tot i tenir opcions d’acabar empatant el partit dins dels 50 minuts de temps reglamentari.

El Barça Lassa ha estat superior, en tots els partits, i el clar campió de la Copa de Reus. Però això no treu que el Noia Freixenet fos capaç de plantar-li cara, sense por, i de lluitar amb intensitat per intentar donar la sorpresa. Un partit d’alt nivell entre els dos conjunts -el més intens de tots els quarts de final de la Copa del Rei-, un partit que el Barça va saber encarrilar amb dos gols de Nil Roca.  Però el Noia Freixenet no es va arronsar i Humberto Mendes va retallar distàncies abans d’arribar al descans. Un 2-1 que feia somiar i que feia prometre una segona part vibrant. I així va ser.

A la segona part, el Noia Freixenet tornava a retallar distàncies després del tercer gol del Barça Lassa; però una discutida targeta blava a Xavi Costa va encarrilar al Barça Lassa a la victòria, amb un gol de Pablo Álvarez.

Foto: Luis Velasco / RFEP

 

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com