Pol Manrubia continuarà una temporada més al Noia Freixenet, acord ampliable fins al 2023

El jove biguetà Pol Manrubia continuarà defensant, una temporada més, la samarreta del Club Esportiu Noia Freixenet, amb un acord que és ampliable fins al juny del 2023.

Aquest és l’acord al que han arribat les dues parts, després que en les primeres 21 jornades d’Ok Lliga hagi marcat 14 gols i hagi protagonitzat 10 assistències de gol.

En declaracions als mitjans oficials del Club, Manrubia assegura que està “molt orgullós i molt content” de “seguir vinculat a aquest gran Club, en aquest projecte tan il·lusionant”.

Així mateix, també ha tingut un agraïment per “a tota la gent que confia en mi i esperem fer grans coses al Noia Freixenet”.

La renovació de Pol Manrubia se suma a les d’Adrià Ballart i de Xavi Costa, així com a la continuïtat de Roc Pujadas i el retorn de Pere Varias com a entrenador del Noia Freixenet de cara a la propera temporada.

Dues temporades a Sant Sadurní

Manrubia, que està disputant la segona temporada amb el Noia Freixenet, va començar la seva etapa formativa quan tenia tres anys al club del seu poble i, una dècada més tard, es va incorporar a la disciplina del FC Barcelona.

Fa cinc anys va fitxar pel Club Patí Vic i abans d’arribar a Sant Sadurní d’Anoia va jugar al Club Patí Voltregà. Al llarg de la seva etapa formativa, Manrubia ha estat campió d’Europa sub17 i sub20 i, subcampió d’Europa amb la sub17.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com