Pol Manrubia continuarà una temporada més al Noia Freixenet

El jove biguetà Pol Manrubia continuarà defensant, una temporada més, la samarreta del Club Esportiu Noia Freixenet.

Manrubia, que va arribar a la Capital del Cava el passat estiu, ha protagonitzat 14 gols entre l’Ok Lliga i la Lliga Europea.

En declaracions als mitjans del Club, Pol Manrubia ha explicat que “aquesta ha estat una temporada excepcional i la meva primera al Noia Freixenet”, a més de mostrar-se “molt content” que el Club continuï “comptant amb mi un any més”, fet pel qual “l’any que ve seguiré apostant pel Noia Freixenet”.

Manrubia (19 anys) va començar la seva etapa formativa quan tenia tres anys al club del seu poble i, una dècada més tard, es va incorporar a la disciplina del FC Barcelona. Fa quatre anys va fitxar pel Club Patí Vic i abans d’arribar a Sant Sadurní d’Anoia va jugar al Club Patí Voltregà. Al llarg de la seva etapa formativa, Manrubia ha estat campió d’Europa sub17 i sub20 i, subcampió d’Europa amb la sub17.

Bloc assegurat
El Club Esportiu Noia Freixenet continua perfilant l’equip que la temporada que ve defensarà la tercera plaça a l’Ok Lliga i tornarà a lluitar per estar entre els millors equips d’Europa. Aquesta renovació se suma a les d’Aleix Esteller i Xus Fernández, a més de la continuïtat ja assegurada de Xavi Costa, Martí Zapater i Sergi Aragonès.

Fotos: Eva Pedrola / CE Noia Freixenet

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com