Porto i Barcelos, dos rivals portuguesos pel Noia Freixenet a Europa

Els de Sant Sadurní han quedat enquadrats al grup A de la Lliga Europea on se les haurà amb dos conjunts lusitans.


Aquesta tarda s’ha celebrat a la seu de la Federació Portuguesa de Patinatge (FPP) el sorteig per determinar els grups de la màxima competició europea que es va reformular després de no poder-se jugar la fase de grups tal i com estava prevista. Després de la renúncia de la majoria de federacions, als bombos només hi ha hagut representants de l’Ok Lliga i la Lliga Portuguesa.

La Lliga Europea 2020/21 es resoldrà amb una lliga de tres grups amb tres equips cada un que es disputarà entre el 9 i 11 d’abril a una pista neutral. Els tres primers i el millor segon classificat de tots els grups, s’enfrontaran a en una Final Four el 15 i 16 de maig amb seu encara per decidir.

Dos ossos durs de rosegar pel Noia Freixenet

L’atzar ha determinat que l’equip de la Capital del Cava es jugui l’accés a la Final Four al grup A, amb el Porto i el Barcelos, primer i segon classificats de la lliga portuguesa empatats a 48 punts.

Els equips catalans no es trobaran en aquesta “lligueta” ja que el Reus ha quedat al grup B amb Sporting i Oliveirense i el Barça es veurà les cares amb el Liceo i el Benfica. 

El mateix acte ha servit per sortejar la WS Europe Cup i la Lliga Europea Femenina.
About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com