Presentació, victòria i cap als quarts de final

Nit rodona a l’Olímpic de l’Ateneu. Com a colofó d’una jornada que començava amb la presentació dels equips que lluiran, una temporada més, els colors del Noia Freixenet i el nom de Sant Sadurní arreu del país, de l’Estat i d’Europa, el primer equip va guanyar al Reus Deportiu La Fira per 4-2 en el darrer partit de la fase de grups de la Lliga Catalana d’hoquei patins.

Tot i començar perdent per un gol de Torra al minut cinc, l’equip entrenat per Pere Varias va saber refer-se i va començar a ensenyar les cartes tretze minuts més tard, amb un gol de Sergi Aragonès. A les acaballes de la primera part, Nil Roca avançava al conjunt sadurninenc, però segons més tard Àlex Rodríguez empatava el partit.

Amb la represa del partit, el Noia Freixenet ha anat creixenet en potencial fet que ha permès a Casas i Aragonès sentenciar el partit i certificar l’accés als quarts de final de la Lliga Catalana, partit que es disputarà dimarts, a les nou de la nit, a la pista de l’Igualada. Abans, però, aquest dissabte a la tarda el Noia Freixenet rep la visita del Trissino (18h).

Noia Freixenet: Martí Zapater, Aleix Esteller, Jordi del Amor, Martí Casas, Sergi Aragonès -cinc inicial-, Sergi Llorca, Arnau Xaus, Nil Roca i Xus Fernández.

Reus Deportiu La Fira: Candid Ballart, Joan Salvat, Romà Bancells, Àlex Rodríguez, Marc Torra -cinc inicial-, Raul Marín i Jan Escala.

Gols: 0-1, Torra, min. 5; 1-1, Aragonès, min 18; 2-1, Roca, min. 22; 2-2, Rodríguez, min. 22; 3-2, Casas, min. 36, 4-2, Roca, min. 41.