Primera oportunitat per passar a semifinals

IGUALADA RIGAT HC vs. CE NOIA FREIXENET

Dissabte, 25 de maig (20.30 h)

El Noia Freixenet visita les Comes en el segon partit de l’eliminatòria de quarts de final del play-off pel títol

El Noia Freixenet disputarà aquest dissabte a les Comes el segon partit de quarts de final amb un 1-0 a favor després de la victòria a l’Olímpic de l’Ateneu de fa una setmana (6-3). Serà, doncs, un match ball pels sadurninencs, que en cas de victòria, passarien a semifinals. Si, per contra, l’Igualada Rigat aconseguís guanyar, la sèrie es decidiria a Sant Sadurní el dimarts 28 de maig.

Els cavistes buscaran la via ràpida per accedir a semis. Ho faran amb la confiança del resultat del primer partit i també dels resultats de les últimes visites al pavelló dels arlequinats, força positives pels seus interessos. De les darreres set visites, el Noia Freixenet guanyat en sis ocasions, sent la temporada 2018-19 l’última vegada que els locals van aconseguir la victòria. Aquesta temporada els dos equips es van trobar fa un mes en el mateix escenari i els sadurninencs van haver de remuntar un 2-0 per endur-se la victòria (2-4).

L’Igualada Rigat, per la seva banda, voldrà allargar la sèrie com a mínim fins dimarts, quan es jugaria el tercer i definitiu partit en cas de victòria dels de Marc Muntaner. Els de l’Anoia van veure truncada la seva ratxa de cinc partits sense perdre la setmana passada a l’Ateneu i voldran retrobar-se amb la victòria per no dir adeu a una temporada on han aixecat la WSE Cup.

El partit, arbitrat per Daniel Villar i Raúl Burgos, es disputarà dissabte a les 20.30 h i es preveu molt intens i amb el pavelló de Les Comes ple de gom a gom.

IGUALADA RIGAT HC – CE NOIA FREIXENET

Play-off quarts de final, 2n partit

Data: 24-5-2024, dissabte

Hora: 20.30 h

Àrbitres: Daniel Villar i Raúl Burgos

TV: Okliga TV

Twitter: @cenoia

Foto: Eva Pedrola (cenoia.com)

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com