Punt d’Europa

El Noia Freixenet aconsegueix empatar contra el Vic (4-4), es consolida a la zona europea i, matemàticament, certifica la permanència.

El treball i l’esforç s’han unit aquest migdia a l’Olímpic per certificar un valuós empat contra el segon classificat de l’Ok Lliga. Un Noia Freixenet que, clarament, ha anat de menys a més. Que no ha tirat la tovallola en cap moment i que ha acabat rebent la recompensa de l’empat, després d’estar perdent per 1-4 a 17 minuts per acabar el partit.

El partit no ha començat gens bé pels interessos locals. No havien passat ni set minuts que Bancells i Presas ja havien marcat terreny amb el 0-2. I això no era tot: el mateix Presas era l’encarregat de fer el tercer gol dels osonencs abans del descans.

El Noia Freixenet no s’ha arronsat, i amb la represa del partit, ha sortit a plantar cara, a buscar les oportunitats, a esgarrepar punts de la part alta de la classificació, a fer-se gran davant del Vic. El primer intent ha fracassat: en menys d’un minut Ordeig ha estat capaç d’anul·lar el gol d’Aleix Esteller.

Però amb el pas dels minuts, el Vic ha començat a veure com el Noia Freixenet anava guanyant terreny i força. I la sort ha començat a arribar al minut 34, obra de Xavi Caldú. Aquest camí cap a l’empat no el feia sol. Albesa i Esteller han estat el responsables de fer vibrar l’Olímpic amb el definitiu empat a 4.

Amb aquest empat, el Noia Freixenet certifica, matemàticament, la permanència una temporada més a l’Ok Lliga i consolida la seva posició en places que donen accés a les competicions europees.

El proper partit del Noia Freixenet serà dissabte que ve a la pista del HC Liceo.

About CE Noia

CE NOIA FREIXENET - C/ Josep Rovira 14, 08770 - Sant Sadurní d'Anoia 93 891 27 89 - e-mail: cenoia@cenoia.com - comunicacio@cenoia.com