Punt i final a una Ok Lliga atípica

RECAM LÀSER CALDES |6-5| NOIA FREIXENET

Els de Sant Sadurní tanquen la lliga amb un partit molt igualat davant un dels equips més en forma del campionat.

El Noia Freixenet s’ha avançat 0-2 amb un gol de penal de Xavi Costa i un altre de Pol Manrubia al 15, després d’una assistència de Roc Pujadas en un contraatac. El Caldes, però, ha estat capaç d’empatar abans del descans amb una diana de l’ex-jugador del Noia Ferran Rosa i una de Sergi Miras quan només faltaven 7 segons pel clàxon.

La igualtat ha seguit a la represa on només començar Sito Ricart ha capgirat el partit pels locals però, en la següent jugada, Jordi Ferrer ha tornat a posar les taules al marcador (3-3).

La bola aturada decanta el partit pels locals.

A més de gols, els dos equips han empatat a 19 faltes i la sort a les directes ha desequilibrat la balança del cantó des de casa. Al 34 Roc Pujadas no ha pogut batre Gerard Camps mentre que al 36, Ferran Rosa ha superat Martí Zapater (que ha substituït Xus Fernández al descans) per tornar a avançar els calderins (4-3).

Els negre i vermells buscaven l’empat i al 38 Adrià Ballart ha enviat un llançament al ferro de Camps. Poc després, Roger Acsensi i Xavi Rovira han vist porteria en dues jugades consecutives per posar el 6-3 al marcador.

Els cavistes , tot i tenir el 6è lloc assegurat, no s’han rendit davant un Caldes que es jugava ser 3r i un doblet de Costa (que ha signat un nou hattrick) ha donat opcions de puntuar als sadurninencs que ho han intentat fins i tot amb cinc jugadors de pista sense porter als últims minuts. Tot i així, l’empat s’ha resistit i els de Ferran López han marxat de la Torre Roja amb les mans buides.

Acabada una Ok Lliga atípica, marcada per les obres a l’Ateneu, els partits com a local a Torrelavit i Calafell i entrenaments deslocalitzats, sumats a l’absència d’aficionats a les graderies la major part de la temporada, ja toca pensar en l’últim repte del curs: La Copa del Rei que es disputarà a La Corunya del 10 al 13 de juny. El primer pas, el partit de quarts davant el Barça, divendres 11 de juny a les 13h.

RECAM LÀSER CALDES: Gerard Camps, Xavi Rovira, , Ferran Rosa, Alexandre Acsensi i Cristian Rodríguez -cinc inicial- Sergi Miras, Sito Ricart i Roger Acsensi.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia – cinc inicial- Roc Pujadas, Adrià Ballart, Toni Salvadó i Martí Zapater.

GOLS: 0-1 Costa (‘9), 0-2 Manrubia (’15), 1-2 Rosa (’17), 2-2 Miras (’24), 3-2 Ricart (’27), 3-3 Ferrer (27), 4-3 Rosa (’36 fd), 5-3 R. Acsensi (40), 6-3 Rovira (’41), 6-4 Costa (’44), 6-5 Costa (’47).

ÀRBITRES: Joel Garcia i Joan Nicolás. Han assenyalat 12 faltes als locals i 17 als visitants. No han mostrat targetes.