Remuntada del Noia Freixenet que s’emporta el Derbi (3-4)

|CP VILAFRANCA 3-4 NOIA FREIXENET|

Els dos conjunts han sortit a buscar la porteria rival i els gols no s’han fet esperar en el primer derbi de la temporada. Al minut quatre, una internada d’Arnau Xaus a l’àrea ha acabat amb gol d’Aleix Esteller que ha rematat al segon pal però, en la següent jugada, un contraatac dels locals ha suposat l’empat obra de Rubén Fernàndez.

El Noia Freixenet, que ha viatjat amb les baixes d’Humberto Mendes i Nil Roca, semblava portar la iniciativa a la pista però qui ha vist porteria ha estat el conjunt vilafranquí al minut vuit, quan Joan Vázquez ha desviat una bola per avançar el seu equip. El Vilafranca ha augmentat distàncies al minut 16, amb una canonada llunyana de Marc Vázquez que ha sorprès Xus Fernández transformant-se amb el 3-1.

Minut màgic del Noia Freixenet que capgira l’electrònic

Els de Pere Varias s’han tornat a fer amb el control del partit i quan corria el minut 20, Jordi Del Amor ha rematat una assistència d’Esteller per retallar distàncies amb el 3-2. Sense donar temps al rival per reaccionar , de nou Del Amor i Esteller en dues jugades consecutives han batut Arellano, remuntant el marcador i situant el 3-4 amb el que s’ha arribar al descans.

A la segona meitat cap dels dos equips ha renunciat a l’atac i tant Arellano com Xus Ferández s’han convertit en protagonistes i han tingut força feina sota pals. Tot i les aproximacions, els minuts passaven i el 3-4 seguia lluint al marcador.

El desencert a bola aturada no permet moure l’electrònic.

Al minut 38 Galán ha comès un penal sobre Del Amor, però Ferran Rosa ha enviat el llançament de la pena màxima al travesser. Just després, el conjunt de Del Riu ha tingut l’ocasió d’empatar el derbi quan els col·legiats han assenyalat la desena falta del Noia Freixenet, però un atent Xus Fernàndez ha anul·lat l’execució de Vázquez. Al 43 ha estat Arellano qui ha evitat el gol d’Eloi Albesa en el llançament de la directa per compliment del primer cicle del CP Vilafranca.

Els darrers segons han estat tensos, amb els locals a la desesperada i els cavistes controlant els tempos. Sergi Aragonès primer i Lluís Ferrer poc després han vist targeta blava per protestar que no han tingut conseqüències en el resultat final.

Amb el clàxon final el Noia Freixenet suma tres punts més i ja espera la visita del Reus Deportiu, dissabte vinent a l’Olímpic de l’Ateneu (19:30h).

CP VILAFRANCA: Arellano, Galán, Joan Vázquez, Rubén Fernández, Marc Palau -cinc inicial- Marc Vázquez i Lluís Ferrer.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Esteller, Del Amor, Arnau Xaus i Aragonès -cinc inicial- Rosa, Albesa i Arnau Ribas

GOLS: 0-1 Esteller (4), 1-1 R. Fernández (4), 2-1 Joan Vázquez (8), 3-1 Marc Vázquez (16), 3-2 Del Amor (20), 3-3 Del Amor (21), 3-4 Esteller (21).

ÀRBITRES: Fran Garcia i Alberto Veiga. Han assenyalat 13 faltes al CP Vilafranca i 11 al Noia Freixenet. Targeta blava per Lluís Ferrer (Vilafranca) i Aragonès (Noia).

2 thoughts on “Remuntada del Noia Freixenet que s’emporta el Derbi (3-4)

1. Retroping: essayforme