Repartiment de punts en el Derbi penedesenc

CE VENDRELL |2-2| NOIA FREIXENET

Xus Fernández ha salvat un punt amb una triple intervenció al darrer minut d’un partit on els sadurninencs han merescut més.

El Noia Freixenet torna amb un punt agredolç del Club d’Esports Vendrell  després de dominar un Derbi que se’ls ha estat a punt d’escapar a l’últim sospir i ha estat marcat per algunes decisions arbitrals controvertides.

Els dos equips s’han temptejat en els primers compassos i s’han aproximat tímidament a les porteries rivals sense poder inaugurar el marcador però l’entrada a pista de Roc Pujadas ha revolucionat el partit per un Noia Freixenet que ha agafat més protagonisme. El manlleuenc no ha pogut batre Álvaro Sheda a l’11 en una falta directa per blava a Jan Escala però ha obert la llauna al ’18 quan ha aprofitat una assistència d’Adrià Ballart dins l’àrea per fer el solitari 0-1 amb el que s’ha arribat al descans, en una jugada on els locals han reclamat que Ballart havia fet el control amb el patí.

Ferran López dóna instruccions a l’equip en un temps mort (Edgar Mata – cenoia.com)

A la represa el Vendrell ha empatat al ’28 amb un llançament de pala de Jan Escala en una directa després que el Noia Freixenet cometés la 10a falta. La igualada, però, només ha durat 3 minuts; Pujadas ha provocat la blava de Roc Llisa i Jordi Ferrer, un dels molts jugadors amb passat vendrellenc del conjunt cavista, no ha perdonat Sheda per tornar a avançar el seu equip.

No tanquen el partit i Xus Fernández ha de salvar un punt.

Els de Sant Sadurní haurien pogut encarrilar el partit però al ’32 els col·legiats no han assenyalat penal en una acció de Xavi Crespo sobre Pujadas dins l’àrea. Al ’34 Ferrer no ha pogut tornar a sorprendre Sheda en una falta directa en la que el porter local s’avança abans de l’execució del vendrellenc i al ’36 el mateix Ferrer ha vist com un tall amb el patí de Necchi dins l’àrea li ha privat d’una rematada a boca de canó.

El temps ha anat passant sense que el Noia Freixenet pogués rematar la feina i a 4 minuts pel final un llançament de Manu Necchi des de la frontal, després d’un servei falta indirecta d’Escala, ha col·locat el 2-2 al marcador.

Però les emocions que ens havia preparat el Derbi penedesenc no havien acabat aquí i a 50 segons pel final la parella arbitral ha assenyalat una rigorosa 15a falta al Noia Freixenet servint al Vendrell l’oportunitat de donar la volta al partit. Xus Fernández ha aparegut per aturar el llançament directe d’Escala i les dues rematades posteriors per salvar l’empat a la pista vendrellenca.

Repartiment de punts amb el 2-2 final i els sadurninencs afrontaran ara dues jornades consecutives amb compromisos al Municipal de Torrelavit. Seran davant el CP Vic la setmana vinent i el Garatge Plana Girona CH d’aquí 15 dies.

La Fitxa:

CE VENDRELL: Álvaro Shehda, Xavi Crespo, Jan Escala, Manu Necchi i Curro Fernández -cinc inicial- Gerard Miquel, Roc Llisa i Lluís Ferrer.

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Aleix Esteller, Jordi Ferrer, Xavi Costa i Pol Manrubia -cinc inicial- Roc Pujadas i Adrià Ballart.

GOLS: 0-1 Pujadas (’18), 1-1 Escala (’28 fd), 1-2 Ferrer (’31 fd) i 2-2 Necchi (’45).

ÀRBITRES: Iván González i Miquel Lapiedriza. Han assenyalat 13 faltes al Vendrell i 15 al Noia. Targeta blava pels locals Escala i Llisa.